Do outsidera

Awatar użytkownika
Ojla
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: 3:43:37
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Coś się kolega nie odzywa. Albo trafił w Totka i nie chce się podzielić, albo ....... te Enelmedy i inne (odpukać).
I nie odpowiedział Fredziowi w której części W-wy zamieszkuje. No to może tak zgrubnie: lewa czy prawa?
Jola
Pozdrawiam, Jola
PKO
Awatar użytkownika
outsider
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

1.Żyję. Na to co mi dolega, to się nie umiera.Chyba, że będę pierwszym wyjątkiem od reguły.
2.Nie odzywam się, bo nie codziennie wchodzę do internetu, a jak wchodzę  to nie zawsze pamiętam zajrzeć na forum, a jak zajrzę to nie zawsze mam coś do powiedzenia ( napisania).
3.W totka ostatnio wygrałem 1PLZ (słownie: jeden złoty) Jeśli podzielić to na wszystkich forumowiczów to wypadnie poniżej jednego  grosza na osobę. Nie licząc moich kosztów własnych.
4.Enelmedy i inne -to ostateczność (wiem jak to wygląda pod względem kosztów i czasu) , na którą będę skazany jak moje metody nie zadziałają.
5.Zgrubnie- prawa
ArthurP
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Czy outsider to sprzęt że pyta sie o niego w tym dziale?  :)
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP[/b][/url] m/f
Awatar użytkownika
Ojla
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka w maratonie: 3:43:37
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Nie sprzęt, ale tu się spotkaliśmy :)

Chciałam namówić kolegę outsidera na jakieś grupowe bieganie. Jeśli mieszkasz w prawej części W-wy, to może zajrzałbyś do Skaryszewskiego?

Odpowiedni wątek: Gocław, Park Skaryszewski i okolice znajduje się w nowo utworzonym podforum PRZYJDŹ, POBIEGAJ, POGADAJ.

Zapraszamy :) :) :)  Jola
Pozdrawiam, Jola
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ