Wlasnie wrocilem z Geanta - bylem tam kupic sobie roleczki w Giacomelli Sport (dzieki Ojlu za mobilizacje ) ale przy okazji odwiedzilem tez sklepik z butami NB (od strony galerii, przy pralni). Ucieszylem sie, ze juz sa nowe butki z tegorocznej kolekcji NB - jest m.in. 1022. Ale zdziwilo mnie troszke to, ze nowa kolekcja jest tansza od kolekcji ubieglorocznej. NB 1022 kosztuje 299zl a NB 1021 (takie zolte) 319. Zawsze myslalem, ze nowa kolekcja jest drozsza a tu zaskoczenie.
Ogladalem tez NB 804 - crossowe, all terain. Nawet fajne, wygodne. Cena chyba umiarkowana - 169 (przecena z 200 ilus tam). To tak jakby ktos pytal
Padre, pisze o galerii handlowej w Geancie na Jubilerskiej (przy Ostrombramskiej, Grochowskiej). Z jednej strony galerii jest Giacomelli (od strony Grochowskiej), z drugiej strony, tuz przy wejsciu, przy prani jest sklep (zapomnialem nazwy) z butami. O nim wlasnie pisze. Sa tam m.in. 1021, 1022 i jeszcze kilka innych modeli. Sa jeszcze Reeboki ale im sie nie przygladalem. Tak jak pisalem - 1021 w cenie 319zl, 1022 za 299zl no i jeszcze z tego co pamietam to 804 (trailowe) za 169 na promocji.
Wydaje mi sie jednak, ze wiekszy wybor jest na Broniewskiego ale jak mieszkasz blisko to mozesz sie wybrac i tam gdzie opisuje. Rzut beretem masz Go Sport (przy Ostrombramskiej, obok Media Markt), tam tez mozesz cos znalezc, choc ja nie lubie tego sklepu...
Pozdrawiam serdecznie
Rafal
Jolu, ja wlasnie jade po roleczki przy okazji, wczoraj bylem ale nie kupilem. Ale wspaniale sa. Kiedy jezdzimy?
Aha - ja pisalem, ze nie lubie Go Sportu (Ty chyba rolki kupilas w Giacomelli, prawda?).
Jezdzilas juz?
Pozdrawiam
PS: Z Markiem i Ewa biegamy dzis w parku, zapraszamy wszystkich chetnych!
Rafal
Aaaaaaaaaa... ja caly czas myslalem, ze rolki kupilas w Giacomelli. Tam tez jest jakas teraz fajna ofertka. JOlu, moglabys napisac jakie to sa roleczki i jaka byla ich cena? Wlasnie sie wybieram do Geanta... (ps: jesli chcesz to na privka).
Kupiłam w Go Sporcie rolki Rossignola. Cena promocyjna 349,95 (normalna 549,95). Łożysko ABEC3, płoza nylon/fibrglass (tylko nie pytaj co to znaczy bo nie mam pojęcia). Męskie czarne - rozmiary od 36 do 47, damskie (szaro - granatowe - rozmiary od 36 do 42.
W sobotę w nich godzinę jeździłam (pierwszy raz w życiu). Było wspaniale i nie męczyłam się tak jak przy bieganiu (ale może dlatego, że jeździłam sama i z nikim nie gadałam).
Jola
NB to obuwie markowe - dobre, bardzo dobre lub njalepsze w swojej klasie,zasada główna NB w Polsce - nie przesadzać z cenami, jeśli się uda to takie niespodzianki jak z modelem 1022 jeszcze się trafią, a tak dla przykładu - Nb w Stanach i Europie to jedne z najdroższych butów
A ja chętnie bym 1022 kupił, ale w Krakowie z tego co na stronie widać, nie dostanę. Ogólna bryndza u nas w mieście w sprawie butów - niby jest sklep NB w Plazie, ale są (a przynajmneij byli słabo zaopatrzeni).