Onmove 700 geonaute kotś używa?
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Jak w temacie. Ktoś to używa? Bo w decathlonie jest dobra cena - 599 zł, więc może warto by to było kupić? Tylko czy ktoś już sprawdził jak to się sprawdza i czy nie szkoda tych 6 stów?
- gores87
- Zaprawiony W Bojach
-
- Stary Wyga
Wiem, widziałem, ale nic nie było napisane np. o gwarancji, a to jednak istotne.gores87 pisze:kawo pisze:Jak w temacie. Ktoś to używa? Bo w decathlonie jest dobra cena - 599 zł, więc może warto by to było kupić? Tylko czy ktoś już sprawdził jak to się sprawdza i czy nie szkoda tych 6 stów?
Wcale nie jest to dobra cena. Ostatnio na allegro.pl nówki były za 499zł
-
- Stary Wyga
ok, ale odbiegasz od tematu głównego, mnie interesuje czy warto ze względów funkcjonalnych ten sprzęt kupić czy stówę dołożyć i kupić garmina 210.gores87 pisze:przecież można było zapytać
- gores87
- Zaprawiony W Bojach
funkcjonalnością bardzo zbliżony do garmina 305. Z minusów które zauważyłem to: brak możliwości zmiany czasu podświetlania. W treningu interwałowym jak ustawi sie "rozgrzewkę" w jakiejś strefie docelowej(np. 4km w tempie 6:00min/km - 6:00min/km) a się ja przekroczy to zegarek o tym nie informuje alertem dźwiękowym. Wirtualny partner jest w km/h.( w sumie nie problem sobie przeliczyć i ustawić ale zawsze coś). Ja użytkuję ten zegarek i jestem zadowolony. Jak byś miał jeszcze jakieś pytania to służę pomocą. 

-
- Stary Wyga
gores87 pisze:funkcjonalnością bardzo zbliżony do garmina 305. Z minusów które zauważyłem to: brak możliwości zmiany czasu podświetlania. W treningu interwałowym jak ustawi sie "rozgrzewkę" w jakiejś strefie docelowej(np. 4km w tempie 6:00min/km - 6:00min/km) a się ja przekroczy to zegarek o tym nie informuje alertem dźwiękowym. Wirtualny partner jest w km/h.( w sumie nie problem sobie przeliczyć i ustawić ale zawsze coś). Ja użytkuję ten zegarek i jestem zadowolony. Jak byś miał jeszcze jakieś pytania to służę pomocą.
O wreszcie:) serdeczne dzięki. Zapytam jeszcze jak działa GPS? Jak szybko łapie satelity? I jak z dokładnością pomiaru? Gubi satelity np. w mieście?
- gores87
- Zaprawiony W Bojach
Z satelitami to różnie. Raz złapie bardzo szybko(ok 20sek) innym razem trzeba poczekac nawet 2 minuty. Biegałem z nim po lasach i w mieście. Myślę że jest ok. Trasa wyrysowana na mapach jest wyznaczona dokładnie. Nie biega się po budynkach czy 100m od ścieżki leśnejkawo pisze:gores87 pisze:funkcjonalnością bardzo zbliżony do garmina 305. Z minusów które zauważyłem to: brak możliwości zmiany czasu podświetlania. W treningu interwałowym jak ustawi sie "rozgrzewkę" w jakiejś strefie docelowej(np. 4km w tempie 6:00min/km - 6:00min/km) a się ja przekroczy to zegarek o tym nie informuje alertem dźwiękowym. Wirtualny partner jest w km/h.( w sumie nie problem sobie przeliczyć i ustawić ale zawsze coś). Ja użytkuję ten zegarek i jestem zadowolony. Jak byś miał jeszcze jakieś pytania to służę pomocą.
O wreszcie:) serdeczne dzięki. Zapytam jeszcze jak działa GPS? Jak szybko łapie satelity? I jak z dokładnością pomiaru? Gubi satelity np. w mieście?

- gores87
- Zaprawiony W Bojach
- Wasik
- Rozgrzewający Się
Ja używam i polecam
Ale popatrz najpierw na allegro, ewentualnie e-bay na ceny. Dopiero wtedy się decyduj.

Kurczę nigdzie nie można znaleźć tego zegarka. Jest w ofercie Decathlonu ale nie ma go na magazynie ;/
- Johnny Żuberek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 49:18
- Życiówka w maratonie: DNF
- Kontakt:
Posprawdzaj dostępności w poszczególnych sklepach i województwach. Jak gdzieś znajdziesz, to leć do najbliższego stacjonarnego i poproś, żeby Ci sprowadzili 
I ewentualnie popatrz też na OnMove 500 - pasek tętna dokupisz potem, albo okazyjnie

I ewentualnie popatrz też na OnMove 500 - pasek tętna dokupisz potem, albo okazyjnie
PB: 1000m - 3:54,7 * 5k - 24:01 * 10k - 49:18 * HM - 2:02:26
ZCZASODYSTANSEMZMAGACTWO *** POCHWAŁOZJEBKOPORADNIA *** STARE_DZIEJE *** STARA_KOMENTOWNIA

ZCZASODYSTANSEMZMAGACTWO *** POCHWAŁOZJEBKOPORADNIA *** STARE_DZIEJE *** STARA_KOMENTOWNIA

-
- Wyga
Nie ma w żadnym sklepie. W niektórych jest napisane że wkrótce będzie dostępny.
- Piechu
- Zaprawiony W Bojach
nie liczyłbym na to skoro kilka miesięcy temu pojawił się następca (OM710) a resztki egzemplarzy OM700 były wyprzedawane po bardzo promocyjnych cenach. OM700 już umarł, można go już tylko na allegro szukać
"W bieganiu najważniejsza jest regeneracja więc ja się nie opierdalam, ja się regeneruję!" - cyt. nieskromny autor powyższego wpisu