Do forumowiczów z Poznania
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Witam:)
Czy któryś z Szanownych forumowiczów mógłby mi podać w którym poznańskim sklepie jest najbardziej kompetentna obsługa, która potrafi doradzić (dobrać) odpowiednie buty do biegania dla amatora?
Pozdrawiam świątecznie
Robert
Czy któryś z Szanownych forumowiczów mógłby mi podać w którym poznańskim sklepie jest najbardziej kompetentna obsługa, która potrafi doradzić (dobrać) odpowiednie buty do biegania dla amatora?
Pozdrawiam świątecznie
Robert
- Renard
- Dyskutant
No cóż jedyny sklep jaki przychodzi mi do głowy to Runnersworld na ulicy Wronieckiej, polecam to sklep dla biegaczy mają bardzo duży wybór i miłą obsługę. Kupiłem tam ostatnio świetne spodnie biegowe Asicsa na zimę ,cena 140 zł ,nie jest to mało ale nie jest to też zdzierstwo
).
(Edited by Renard at 7:07 pm on Jan. 2, 2003)

(Edited by Renard at 7:07 pm on Jan. 2, 2003)
GG 5427576
-
- Stary Wyga
Jako poznaniak z urodzenia oraz warszawiak z wyboru równiez moge szczerze polecic sklep na Wronieckiej.
Z innej beczki - jak to sie stalo, ze Poznan nie ma jeszcze swojego weekendowego biegu porannego forumowiczy? Zaczelo sie w Warszawie, widze, ze gdanszczanie z forum juz wspolnie biegaja...
ja czasem bywam w Poznaniu na weekend i zawsze wtedy w sobote lub niedziele rano robie z kolega trase z Ogrodow pod Kiekrz i z powrotem. Piekna trasa w lesie, dwa jeziora po drodze i w sumie jakies 16km.
Z innej beczki - jak to sie stalo, ze Poznan nie ma jeszcze swojego weekendowego biegu porannego forumowiczy? Zaczelo sie w Warszawie, widze, ze gdanszczanie z forum juz wspolnie biegaja...
ja czasem bywam w Poznaniu na weekend i zawsze wtedy w sobote lub niedziele rano robie z kolega trase z Ogrodow pod Kiekrz i z powrotem. Piekna trasa w lesie, dwa jeziora po drodze i w sumie jakies 16km.
- Renard
- Dyskutant
Powiem szczeże biegam od bardzo niedawna
) i takie 16 km. mogło by mnie zabić, ale jak już dojdę to takich odległości mam nadzieję że pobiegnę kiedyś z wami.Co Ty na to???

GG 5427576
-
- Stary Wyga
jasne, daj tylko znac. co prawda bywam w Poznaniu rzadko (max raz na miesiac), ale nie ma sprawy. fajnie by bylo jakby Poznan tez mial swoj poranny bieg weekendowy. Ale to juz poznaniacy mieszkajacy w Poznaniu niech zalatwia.
- Picker
- Rozgrzewający Się
- Kontakt:
Cześć!
Popieram pomysł Filippa - weekendowo-poranne bieganie w grupce bardzo by się przydało.
Można się skrzyknąć.
Pozdrawiam Picker
Popieram pomysł Filippa - weekendowo-poranne bieganie w grupce bardzo by się przydało.
Można się skrzyknąć.
Pozdrawiam Picker