Buty na zimę.

krakow2000
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam
Do tej pory jeździłem na rowerku ale czas zmienić przyzwyczajenia (nudno się robiło). Poczytałem na necie o butach itp. ale... no właśnie ale... dopiero zaczynam i parę osób polecało mi kupić buty tańsze na początek Kalenji czy Joma (chyba tak się to pisze) bo nie warto inwestować dużej kasy jak będę tylko np. jesień/zima biegał. Stopa moja to 43 "normalna" (kiedyś miałem płaskostopie ale teraz nie mam... nie wiem jak to się stało...) więc pewnie 44 rozmiar by się zdał. Dodam iż jestem gooorący chłopak... każdą zimę przechodzę w podkoszulku i kurtce zimowej i zawsze mi ciepło (trucht i od razu cieplej). Na allegro jest tego trochu ale nie znam się na tym i nie wiem które nadawały by się na jesień/zimę. W deszczu nie będę biegał ale PO deszczu... czemu nie... na zimę skarpetę grubą założę ale nie zmienia to faktu iż NIE WIEM co wybrać. Jak by ktoś mógł coś zapodać był bym "wdzięczny"... im mniej tym lepiej następne będą lepsze o ile mi zapał po zimie nie minie i nie wrócę na rower... tak więc wiele nie chcę inwestować. Buty jakie aktualnie mam na aktualną porę do biegania to Joma - Speed 309 (nie drogie były)
PKO
Platini76
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

W zimie spokojnie możesz biegać w tych samych butach, co wiosną, latem czy jesienią.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ