Witam.
Chciałbym sobie kupić pulsometr, który działałby z moim smartfonem Motorola Defy oraz z programem endomondo lub sportstracklive.
Teoretycznie zestaw Motorola Defy powinien współpracować z Polar WearLink+ Bluetooth(BT, android).
Mam ograniczone zasoby gotówki dlatego nie chciałbym ryzykować kupna urządzenia które może nie działać poprawnie.
Prosiłbym zatem osoby które używały podobnego zestawu o praktyczne opinie - będzie działać?
Czy Motorola Defy współpracuje z Polar WearLink+ Bluetooth?
- moonfall84
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 52:00
- Życiówka w maratonie: brak
Kolego napisz maila do sprzedającego będziesz 100% pewny.
Z mojego doświadczenia ten telefon posiada blutooth w wersji kompatybilnej z Polarem (sam posiadam ten pulsometr).
Z mojego doświadczenia ten telefon posiada blutooth w wersji kompatybilnej z Polarem (sam posiadam ten pulsometr).
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: brak
Pisałem, ale sprzedawca raczej nie dysponuje wszystkimi telefonami i nie sprawdza kombinacji z każdym możliwym telefonem.moonfall84 pisze:Kolego napisz maila do sprzedającego będziesz 100% pewny.
Dlatego pytam się o doświadczenia praktyczne.
Czy osobiście testowałeś taka konfigurację?
- SportKonsulting
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Kontakt:
Centrala Polar sprawdzała ten telefon - Motorola DEFY (MB525). NIE jest on kompatybilny z nadajnikiem Polar WearLink+ Bluetooth.
Może on działać, ale niepoprawnie (tzn. łączyć się z tym telefonem i pokazywać tętno, ale bardzo szybko rozładowywać baterię w nadajniku).
Może on działać, ale niepoprawnie (tzn. łączyć się z tym telefonem i pokazywać tętno, ale bardzo szybko rozładowywać baterię w nadajniku).