Buty PUMA EVADE

mzt4qf
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Mogę kupić buty PUMA EVADE za 150 zł. Czy ktoś może mi powiedzieć coś o tym modelu? Niestety nie znam francuskiego i nie jestem pewien do czego się one nadają. Czy to jest dobra cena?
http://www.barlou.com/running/modele.php?id=21
Dzięki
Pozdrawiam
Romek
PKO
filipp
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

zgodnie z tym co tam jest napisane glowna cecha tych butow jest lekkosc, a wiec nadaja sie do treningow szybkich (krotsze dystanse) lub jako buty startowe. Nie wiem jakie masz potrzeby ale pewnie nizszy jest w nich akcent na amortyzacje itp.
filipp
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

aha,  z tego co napisali wynika jeszcze, ze sa to buty dla lzejszych biegaczy, co potwierdzaloby, ze amortyzacja jest w nich slabsza. Jezeli wiec jestes wiekszym czlowiekiem i chcesz ich uzywac do codziennych treningow na twardym podlozu - to pewnie nie jest to najlepszy wybor.  
Awatar użytkownika
Irko S
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Właśnie idę je przetestować. Cena w makro 145 PLN. Waga 250 g. Solidny bieżnik w przedniej częsci podeszwy. System amortyzacji w środkowej części i iCELL na pięcie. Dobrze trzymają pietę. Ogólnie wyglądają dużo lepiej w rzeczywistości niż na zdjęciu. Jako sympatyk firmy Puma ( z powodów ekonomicznych ) polecam.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ