upaly - koszulka

daman
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Czy ktos z Was moglby mi polecic jakas dobra koszulke (z albo bez rekawow) z jakiegos sensownego materialu w cenie... no... do powiedzmy 60-70 zl? Na coolmax nie bardzo mnie stac... szczegolnie ze wczoraj kupilem buty i dzisiaj musze kupic kolejne... :-(
bo w gorace dni moje bawelniane koszulki po godzinie biegu waza chyba kilka kilogramow (nie wspomne juz o swietnym uczuciu "przylegania" do ciala)...
Adam
PKO
PAwel
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Widzialem koszulki z tworzywa sztucznego typu coolmax w Go Sport i Decathlon (dzial dla biegaczy) w cenie w granicach o jakich wspomniales. Rzeczywiscie nie jest przyjemne biegac w tym upae ponad godzine w koszulce bawelnianej.
ENTRE.PL Team
daman
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Dziekuje za odpowiedz ale... zapomnialem dodac ze mieszkam w malej miejscowisci na Podkarpaciu... najblizsze "cywilizowane" miasto gdzie "Pani" w sklepie wie co to buyt NewBalance model 714 to Rzeszow (jakies 70km - jeszcze nie dobiegne ;-)).  Ale i tam o takich rzeczach jak koszulka z collmaxa chyba nie za bardzo slyszeli...
czy te sklepy sprzedaja moze wysylkowo?
Adam
Awatar użytkownika
mqqla
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

wczoraj w sklepie sportowym sprzedawca polecal mi koszulke z materialu hmm... dacron, nie pamietam nazwy? taka wariacja nt. coolmaxa, ale podobo dobra tez na zime jako pierwsza warstwa na cialo... no i troche tansza, bo coolmax kosztowal 130, a ta koszulka 90 pln...
ktos mial do czynienia z tym materialem - i moze przy okazji poprawi nazwe? :)
mqqla [czyt. emkukula]
[url=http://bieganie.pl]bieganie[/url]
Awatar użytkownika
herson
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

nazwa jest w porzadku - mam taka koszulke New Line, uzywam jej jako rowerowej, po 2-3 godzinnej jezdzie jest cala mokra ale na ciele zupelnie tego nie czuc. Sprzedawca w sklepie powiedzial ze jest to mniej-wiecej odpowiednik coolmaxu tylko na temperatury powyzej 25 C ( swietna jak na teraz ).

Co do zakupu wysylkowego - sprobuj u polskiego dystrybutora New Line

(Edited by herson at 2:20 pm on Aug. 2, 2002)
Awatar użytkownika
RadekW
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Dacron oraz jego odmiany (np.polidacron) maja dobra oddychalnosc, jednak posiadaja przy tym pewne parametry termiczne (zatrzymują ciepło). Nie jest to wiec optymalny wybor na gorace letnie dni. Material typu dacron wydaje sie byc najlepszy na wiosne i wczesna jesien - jako jedyna warstwa na cialo lub w okresie poznej jesieni i zimy jako pierwsza warstwa przylegajaca bezposrednio do skory (czyli jako bielizna).
Pozdrawiam,
Radek
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ