Dzien dobry.
Chcialbym kupic HR Monitor. Mysle o A3 (chociaz M21/22 podoba mi sie znacznie bardziej ale nie bardzo mnie stac...).
Czy moze mi Pan powiedziec czy ma Pan moze jakis tani HRM (uzywany?)? A jesli nie - za ile moge kupic A3 (po znizce dla bieganie.pl...)?
Dziekuje,
Adam
tani monitor
-
- Ekspert/Fizjologia
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Minus 5% od ceny detalicznej. Przy zamawianiu przypomnij o tym fakcie pani Ewie.
R.
R.
- Kazig
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Czy ceny polarow na stronie Sportprofilu sa z Vatem czy bez?
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
-
- Ekspert/Fizjologia
- Kontakt:
Tak.
R.
R.
- mqqla
- Stary Wyga
o wlasnie, ja chcialem z kolei spytac o pulsometry... temat walkowany, ale prosze mimo wszystko o odpowiedz 
na poczatku chcialem kupic A1
potem poogladalem A3, potem A5 no i skonczylo sie na M21/M22 - tak btw. - czym one sie roznia? kolorem???
tak wiec moje planowane wydatki powiekszyly sie ponad dwukrotnie i dalej nie wiem - czy moze kupic M51/52? czy wymagany, absolutnie konieczny jest OwnIndex? czy takiego czegos nie da sie samemu juz wyliczyc rano? znajomy, ktory biega (i ktory mnie tym zarazil
twierdzi, ze prawie tego nie wykorzystuje...
no i co robic? dodawac jeszcze stowe i kupowac m51? przeciez to sie moze nigdy nie skonczyc, bo potem jest seria S, prawda? no i potem coraz lepsze...
prosze o jakies rzeczowe z opisem porownanie funkcji m21 i m51... i ktore NAPRAWDE sie przydadza... mam spore wydatki na niedaleka przyszlosc (tzn. buty, a jeszcze koszulka z coolmaxa itp.) wiec chcialbym sie zaczac ograniczac z kasa... bo mozna nie skonczyc z wydawaniem
ps. dwa pliki na polarze nie przydadza mi sie za bardzo, bo moja dziewczyna stwierdzila, ze jej do biegania nigdy nie namowie ;((((
prosze o odp

na poczatku chcialem kupic A1

tak wiec moje planowane wydatki powiekszyly sie ponad dwukrotnie i dalej nie wiem - czy moze kupic M51/52? czy wymagany, absolutnie konieczny jest OwnIndex? czy takiego czegos nie da sie samemu juz wyliczyc rano? znajomy, ktory biega (i ktory mnie tym zarazil

no i co robic? dodawac jeszcze stowe i kupowac m51? przeciez to sie moze nigdy nie skonczyc, bo potem jest seria S, prawda? no i potem coraz lepsze...
prosze o jakies rzeczowe z opisem porownanie funkcji m21 i m51... i ktore NAPRAWDE sie przydadza... mam spore wydatki na niedaleka przyszlosc (tzn. buty, a jeszcze koszulka z coolmaxa itp.) wiec chcialbym sie zaczac ograniczac z kasa... bo mozna nie skonczyc z wydawaniem

ps. dwa pliki na polarze nie przydadza mi sie za bardzo, bo moja dziewczyna stwierdzila, ze jej do biegania nigdy nie namowie ;((((
prosze o odp

mqqla [czyt. emkukula]
[url=http://bieganie.pl]bieganie[/url]
[url=http://bieganie.pl]bieganie[/url]
-
- Ekspert/Fizjologia
- Kontakt:
Proponuję Protrainer XT za 330 zł.
Funkcje przesledz na forum.
R.