tani monitor

daman
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Dzien dobry.
Chcialbym kupic HR Monitor. Mysle o A3 (chociaz M21/22 podoba mi sie znacznie bardziej ale nie bardzo mnie stac...).
Czy moze mi Pan powiedziec czy ma Pan moze jakis tani HRM (uzywany?)? A jesli nie - za ile moge kupic A3 (po znizce dla bieganie.pl...)?
Dziekuje,

Adam
PKO
Ryszard
Ekspert/Fizjologia
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Minus 5% od ceny detalicznej. Przy zamawianiu przypomnij o tym fakcie pani Ewie.

R.
Awatar użytkownika
Kazig
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Czy ceny polarow na stronie Sportprofilu sa z Vatem czy bez?

Pozdrawiam.
Ryszard
Ekspert/Fizjologia
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Tak.

R.
Awatar użytkownika
mqqla
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

o wlasnie, ja chcialem z kolei spytac o pulsometry... temat walkowany, ale prosze mimo wszystko o odpowiedz :)

na poczatku chcialem kupic A1 :) potem poogladalem A3, potem A5 no i skonczylo sie na M21/M22 - tak btw. - czym one sie roznia? kolorem???
tak wiec moje planowane wydatki powiekszyly sie ponad dwukrotnie i dalej nie wiem - czy moze kupic M51/52? czy wymagany, absolutnie konieczny jest OwnIndex? czy takiego czegos nie da sie samemu juz wyliczyc rano? znajomy, ktory biega (i ktory mnie tym zarazil :) twierdzi, ze prawie tego nie wykorzystuje...
no i co robic? dodawac jeszcze stowe i kupowac m51? przeciez to sie moze nigdy nie skonczyc, bo potem jest seria S, prawda? no i potem coraz lepsze...
prosze o jakies rzeczowe z opisem porownanie funkcji m21 i m51... i ktore NAPRAWDE sie przydadza... mam spore wydatki na niedaleka przyszlosc (tzn. buty, a jeszcze koszulka z coolmaxa itp.) wiec chcialbym sie zaczac ograniczac z kasa... bo mozna nie skonczyc z wydawaniem ;)

ps. dwa pliki na polarze nie przydadza mi sie za bardzo, bo moja dziewczyna stwierdzila, ze jej do biegania nigdy nie namowie ;((((

prosze o odp :)
mqqla [czyt. emkukula]
[url=http://bieganie.pl]bieganie[/url]
Ryszard
Ekspert/Fizjologia
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Proponuję Protrainer XT za 330 zł.
Funkcje przesledz na forum.

R.
BartekB_
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Sprzedam uzywanego (od 4.6.2001) Polara s610. (lub wymienie za doplata na s710).
Uzywalem go przez ok.330 godzin. Bez zadnych uszkodzen. Sugerowana cena 700 PLN.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ