O Polarach się "mówi"...
- Bennet
- Administrator
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Czy wiecie, że o Polarach "mówi się" nie tylko u nas? Zobaczcie co "słychać" w "sieci":
http://www.sfd.pl/topic.asp?topic_id=26912
I co Wy na to?
http://www.sfd.pl/topic.asp?topic_id=26912
I co Wy na to?
No i co mam tu teraz napisać? ;)
- BoL
- Wyga
Co na to? Chyba nalezy sie cieszyc. Ludzie chca coraz bardziej swiadomie trenowac, no i co tu duzo mowic, moze Pan Ryszard zostanie zachecony do "inwestowania" w swoja branze (mam na mysli tez ciag dalszy arcy-ciekawych artykolow o sterowaniu treningiem)
BoL (GG 1209329)
- bikej
- Rozgrzewający Się
dzięki za linka. Jestem z sfd, a nie wpadłem na to, żeby w poszukiwaniu info o Polarkach zajrzeć do działu fitness.
BTW zapraszamy na www.sfd.pl ;D
BTW zapraszamy na www.sfd.pl ;D
Od jutra zaczynam biegać;)
- Bennet
- Administrator
- Kontakt:
Przyznam się, że nie spodziewałem się znaleźć poza Bieganiem.pl takiej dyskusji o Polarach. Co ciekawe dowiedziałem się o tym przy okazji sprzedaży mojego Polara Pacera. Jak widać rynek na monitory pracy serca rozwija się... :)
No tak, ja też z niecierpliwością czekam na ciąg dalszy artykułów o sterowaniu treningiem...
No tak, ja też z niecierpliwością czekam na ciąg dalszy artykułów o sterowaniu treningiem...
No i co mam tu teraz napisać? ;)
- Karola
- Zaprawiony W Bojach
Jak ja się cieszę, że w forum Bieganie.pl nie pojawia się takie zdanie po otwarciu na dolnym psaku "NIECH MASA BĘDZIE Z TOBĄ", bo gdyby się takie życzenia miały spełniać to bym się załamała
.

i ja też czekam...No tak, ja też z niecierpliwością czekam na ciąg dalszy artykułów o sterowaniu treningiem...
- Karola
- Zaprawiony W Bojach
O, dzięki, dzięki!
Marzę by śmigać jak sarenka, a do tego duża masa nieprzydatna ;) . Nie dalej jak wczoraj natknęłam się na takie archiwalne video nagranie z maratonu berlińskiego 2001 i tam taka drobna kobietka znów pobiegła najszybciej.
Marzę by śmigać jak sarenka, a do tego duża masa nieprzydatna ;) . Nie dalej jak wczoraj natknęłam się na takie archiwalne video nagranie z maratonu berlińskiego 2001 i tam taka drobna kobietka znów pobiegła najszybciej.
- caryca
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
hihi,
Karola masz racje, troche sobie popatrzylam co tam jest..... jej mometami kompletna zalamka........ chociaz z drugiej strony lepiej jak ludzie mowia o sporcie niz o czyms innym
Karola masz racje, troche sobie popatrzylam co tam jest..... jej mometami kompletna zalamka........ chociaz z drugiej strony lepiej jak ludzie mowia o sporcie niz o czyms innym

- caryca
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
sorry, jezeli pod grami karcianymi jest rozmowa o grze w pokera na pieniadze , to to jest lekka zalamka! pomijam juz to ze to jest gra w karty a nie karcianka!!! Karcianki to sa gry takie jak MGT, czyli gry ktore rozwijaja wyobraznie
brydza lubie! jak by ktos mial watpliwosci
tak gra nalezala do podtawowych umiejetnosci w moim liceum 
psi dlatego tez napisalam momentami
brydza lubie! jak by ktos mial watpliwosci

psi dlatego tez napisalam momentami