z endomondo na run-log, czy możliwe?

Awatar użytkownika
wiercipieta
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Cześć,
czy jest możliwe ustawienie automatycznego przesyłania danych z treningu z endomondo na run-log, tak żeby nie trzeba było wklepywać ręcznie? A może inne aplikacje na androida mają taką możliwość (micoach?) ?
Jak to zrobić?
Pozdrawiam.
Mój blog
Obrazek
Biegam całkowicie rekreacyjnie - dla relaksu i dla zdrowia.
PKO
mwozniak00
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 46:32

Nieprzeczytany post

wiercipieta pisze:Cześć,
czy jest możliwe ustawienie automatycznego przesyłania danych z treningu z endomondo na run-log, tak żeby nie trzeba było wklepywać ręcznie? A może inne aplikacje na androida mają taką możliwość (micoach?) ?
Jak to zrobić?
Pozdrawiam.
Automatycznie... NIE! Ale po prostu ręcznie musisz jedynie exportować plik .gpx z treningu w endomondo i importować go w run-log. Nie musisz wtedy nic więcej robić :)
Awatar użytkownika
wiercipieta
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

dzięki :usmiech:
Mój blog
Obrazek
Biegam całkowicie rekreacyjnie - dla relaksu i dla zdrowia.
Awatar użytkownika
Kwiat
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

mwozniak00 pisze:
wiercipieta pisze:Cześć,
Jak to zrobić?
Pozdrawiam.
Automatycznie... NIE! Ale po prostu ręcznie musisz jedynie exportować plik .gpx z treningu w endomondo i importować go w run-log. Nie musisz wtedy nic więcej robić :)
Ale plik GPX przesyła jedynie czas, dystans i mapę trasy. Takie rzeczy jak międzyczasy trzeba wklepywać ręcznie - przynajmniej w moim wypadku wykorzystując jako bazę Navime, a jako rozpiskę graficzną Run-Log.
Obrazek

Blog|Komentarze

10 km - 53'43" (Tychy, 22.12.2013)
mwozniak00
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 46:32

Nieprzeczytany post

Kwiat pisze:
mwozniak00 pisze:
wiercipieta pisze: Ale plik GPX przesyła jedynie czas, dystans i mapę trasy. Takie rzeczy jak międzyczasy trzeba wklepywać ręcznie - przynajmniej w moim wypadku wykorzystując jako bazę Navime, a jako rozpiskę graficzną Run-Log.
Dokładnie, międzyczasy trzeba ręcznie wklepywać choć niektóre portale robią automatycznie to co 1km 2km etc zależy jak się chce.
Awatar użytkownika
Skoor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Mozna przeciez zainstalowac apke run-log na telefon i wtedy caly trening przesyla sie bezposrednio na serwis. Z tego co pamietam to miedzyczasy tez.
Awatar użytkownika
Kwiat
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Skoor pisze:Mozna przeciez zainstalowac apke run-log na telefon i wtedy caly trening przesyla sie bezposrednio na serwis. Z tego co pamietam to miedzyczasy tez.
Tak, tylko apka Run-Log z poziomu telefonu nie ma podglądu międzyczasów w trakcie treningu. Taka możliwość pojawia się dopiero po zakończeniu nagrywania trasy. Ja ostatnio biegam z włączonym Run-Logiem i Navime. Z jednej strony mam dokładne i obszerne statystyki Navime, z drugiej, dzięki użyciu RL, mogę znacznie szybciej załadować trening na stronę (już ze wszystkimi międzyczasami).
Obrazek

Blog|Komentarze

10 km - 53'43" (Tychy, 22.12.2013)
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ