Buty asics i reklamacja

Kania95
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Pierwszy raz reklamuje buty asics , ile czekaliście na nowe buty od momentu zareklamowania?
PKO
Awatar użytkownika
robertza
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 44'22"
Życiówka w maratonie: 3:34'25"

Nieprzeczytany post

A już wiesz, że dostaniesz nowe buty? Ja też chcę reklamować, podarły się w środku po kilku miesiącach...
- we love run -
Awatar użytkownika
TajPan
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

I moje na zapiętkach, po 200km już zaczęły się przecierać. Teraz już mają prawie rok i z 900km. Może też zareklamuję.
Choć wiadomo, że bezskutecznie.
Obrazek
dmn76
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 49:48

Nieprzeczytany post

Ja czekalem rok. Kupowane w Intersporcie, odrzucona reklamacja, trzy razy pisma od rzecznika praw konsumenta i ostatecznie sprawa w sądzie na, na która nikt się nie stawił.
dmn76
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 49:48

Nieprzeczytany post

Ja czekalem rok. Kupowane w Intersporcie, odrzucona reklamacja, trzy razy pisma od rzecznika praw konsumenta i ostatecznie sprawa w sądzie na, na która nikt się nie stawił.
komarrek
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Nie chcę tu robić za mądralę bo nie znam się na butach do biegania ale z doświadczenia z adidasami mogę powiedzieć że przy ewentualnej reklamacji ma duże znaczenie to jak traktowaliśmy buty. Trzeba zaprzyjaźnić się z łyżką i od czasu do czasu używać sznurowadeł w przeciwnym wypadku nie ma na co liczyć. Swoje adidasy traktowałem bardzo delikatnie i po 9 miesiącach użytkowania uwzględnili moją reklamację (ofc zaniosłem jak tylko zaczęło się coś dziać a nie gdy się całkiem rozwaliły), dostałem nowe butki.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ