Newline
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Warszawiacy, gdzie kupujecie swoje ubranka biegowe firmy Newline?
Muszê siê wyposa¿yæ w jakie¶ jesienno-zimowe legginsy i kurtkê. Pogoda wszak¿e coraz ciekawsza.
Muszê siê wyposa¿yæ w jakie¶ jesienno-zimowe legginsy i kurtkê. Pogoda wszak¿e coraz ciekawsza.
- Bartek Sz
- Zaprawiony W Bojach
Ha! Joy wraca do zdrowia - już myśli o nowym stroju do biegania - SUPER! TAK TRZYMAJ 
Pozdrawiam

Pozdrawiam
W biegu weszło w biegu wyjdzie :-)
-
- Zaprawiony W Bojach
Z tym New Line nie jest dobrze. Osobiście czekałem ponad 3 miesiące na realizację zamówienia. Ostatecznie i tak wszystkiego nie dostarczono (zaledwie 50%). Człowiek w W-wie stara się jak może (chodzi o znany sklep przy Broniewskiego) niestety ma ograniczone możliwości. Opisana sytuacja miała miejsce w ubiegłym sezonie, może teraz będzie lepiej.
Joycat, życzę dużo zdrówka
Joycat, życzę dużo zdrówka
Janusz
-
- Ekspert/Fizjologia
- Kontakt:
Joycat,
Dzwoń 605 22 55 59
R.
Dzwoń 605 22 55 59
R.
-
- Zaprawiony W Bojach
Ryszard, do kogo ten numer telefonu?
Dwa miesi±ce temu nawi±za³am ulotny kontakt mailowy z dystrybutorem Newline na Polskê (nazwiska nie pomnê, osoba inna ni¿ ta wymieniana w artyku³ach Radka Wieliczko). Cz³owiek ten obieca³ mi przes³aæ do domu katalog ubrañ, tak abym mog³a zorientowaæ siê w cenach. Do dzi¶ nie dosta³am tego katalogu. Chyba wiêc pojadê na Broniewskiego, zorientujê siê przynajmniej w asortymencie.
Zdrówko o-dro-bi-nê lepiej, wolê nie mówiæ na g³os, aby nie zapeszyæ, ale jeszcze niestety nie biegam
Przebieram nó¿kami w my¶lach 
Dwa miesi±ce temu nawi±za³am ulotny kontakt mailowy z dystrybutorem Newline na Polskê (nazwiska nie pomnê, osoba inna ni¿ ta wymieniana w artyku³ach Radka Wieliczko). Cz³owiek ten obieca³ mi przes³aæ do domu katalog ubrañ, tak abym mog³a zorientowaæ siê w cenach. Do dzi¶ nie dosta³am tego katalogu. Chyba wiêc pojadê na Broniewskiego, zorientujê siê przynajmniej w asortymencie.
Zdrówko o-dro-bi-nê lepiej, wolê nie mówiæ na g³os, aby nie zapeszyæ, ale jeszcze niestety nie biegam

- Mariusz
- Zaprawiony W Bojach
Jeśli mogę, to się wtrącę.
Ten numer telefonu jest do pana Rafała Gośko,który zajmuje się dystrybucją Newline w Polsce i przyjmuje zamówienia telefonicznie.Powiem tylko,że faktycznie nie jest dobrze z tym dystrybutorem.Na letnią koszulkę,którą zamawiałem wiosną,to się nie doczekałem tak samo jak i na katalog produktów...
Ten numer telefonu jest do pana Rafała Gośko,który zajmuje się dystrybucją Newline w Polsce i przyjmuje zamówienia telefonicznie.Powiem tylko,że faktycznie nie jest dobrze z tym dystrybutorem.Na letnią koszulkę,którą zamawiałem wiosną,to się nie doczekałem tak samo jak i na katalog produktów...
-
- Zaprawiony W Bojach
Rafał z całkiem dużym wyborem ciuchów był na Maratonie Warszawskim i z tej okazji osobiście skorzystałem.
Joycat mam katalog New Line sprzed pół roku, dam Ci go jak tylko się spotkamy.
Joycat mam katalog New Line sprzed pół roku, dam Ci go jak tylko się spotkamy.
-
- Zaprawiony W Bojach
To dosyæ negatywne rekomendacje
Ale dziêki za ostrze¿enie, oszczêdzili¶cie mi zapewne sporo nerwów.
Swoj± drog± ciekawe czyja to wina, ¿e zamówienia nie s± realizowane, albo s± realizowane z takim koszmarnym opó¼nieniem. Ciekawe te¿, czy w Danii wiedz±, ¿e polscy biegacze maj± takie problemy z kupowaniem ubrañ tej firmy...
Pojadê po prostu do sklepu na Broniewskiego, zorientowaæ siê, co maj±. Mo¿e mi siê poszczê¶ci.

Swoj± drog± ciekawe czyja to wina, ¿e zamówienia nie s± realizowane, albo s± realizowane z takim koszmarnym opó¼nieniem. Ciekawe te¿, czy w Danii wiedz±, ¿e polscy biegacze maj± takie problemy z kupowaniem ubrañ tej firmy...
Pojadê po prostu do sklepu na Broniewskiego, zorientowaæ siê, co maj±. Mo¿e mi siê poszczê¶ci.
- RadekW
- Stary Wyga
Opóźnienie w dostawach, lub nawet brak realizacji zamówień jest spowodowane problememi z realizacją dostaw u duńskiego producenta. Tego dowiedziałem się u Rafała Gośko, który reprezentuje polskiego dystrybutora. Niestety, powiedział on również, że sytuacja poprawi się dopiero z początkiem nastęnego roku. Powyższe problemy są równiez przyczyną braku publikowania opisów ubrań, które udało mi się nabyć. Mimo, że są na prawdę świetne, nie będę ich przedstawiał, by nie powodować frustracji u potencjalnych nabywców.
A propos katalogów NL. Mam ich parę, więc mogę komuś wysłać. Muszę mieć tutaj oczywiście dane adresowe.
A propos katalogów NL. Mam ich parę, więc mogę komuś wysłać. Muszę mieć tutaj oczywiście dane adresowe.
Pozdrawiam,
Radek
Radek
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 2:58:00
Ja zaopatrzyłem się w ubranie, o którym mowa i nie tylko od Jacka Gardenera. Miedzy innymi kupiłem u niego jeginsy i koszulkę Newline. Myslę, że bedzie mozna z nim porozmawiać na ten temat w najbliższą sobotę i niedzielę na warszawskich imprezach biegowych. Spróbujcie zacząć od niego.
-
- Zaprawiony W Bojach
Z wizytą na Broniewskiego poczekaj kilka dni - byłem tam w srodę i oprócz pary legginsow zimowych nie maja nic newline. Podobno w tym tygodniu można się spodziewać większego wyboru spodni biegowych - a ich własnie szukam.
Michał
-
- Zaprawiony W Bojach
By³am dzi¶ na Broniewskiego i naby³am drog± kupna legginsy Dry'n'Tight, a tak¿e ubranko biegowe Asics pt. Roxie.
Wszystko piêkne, tylko cholera, biegaæ ci±gle nie mogê
Kto chce co¶ kupiæ, niech korzysta - w po³owie tygodnia, tak jak napisa³ Michal, rzeczywi¶cie mieli dostawê.
Wszystko piêkne, tylko cholera, biegaæ ci±gle nie mogê

Kto chce co¶ kupiæ, niech korzysta - w po³owie tygodnia, tak jak napisa³ Michal, rzeczywi¶cie mieli dostawê.
- lukasz
- Zaprawiony W Bojach
Właśnie dostałem wiadomość od polskiego dystrybutora Newline ze sa zmuszeni chwilowo zawiesic działalność
, hmm chyba będą kłopoty z zakupami

łukasz