Radosław Wieliczko
Leginsy na jesienną słotę
Nowy tekst Radka w naszym serwisie - tym razem test spodni - znak, że lato zaczyna się oddalać...
- Czytaj-
Leginsy na jesienną słotę
- adamm
- Administrator
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
[i]Pragnienie zwycięstwa jest niczym w porównaniu z pragnieniem przygotowania się do niego.[/i]
- Dabek
- Stary Wyga
Mam pytanie do autora i innych pinformowanych : Czy legginsy przedstawione w ww. materiale opinająą nogi bardzo mocno, czy są to raczej spodnie pozostawiające trochę luzu?
"Weakness is temporary..."
- adamm
- Administrator
- Kontakt:
Myślę, że (jak to leginsy) opinają nogę dokładnie ale nie uciskają... ale może Radek się wypowie?
[i]Pragnienie zwycięstwa jest niczym w porównaniu z pragnieniem przygotowania się do niego.[/i]
- Dabek
- Stary Wyga
Bo szukam takiego czegos na jesień-zime co nie przylega bezposrednio a zostawia trochę luzu ( żeby w tym normalnie wyglądać), oczywiscie mowa o okryciu nóg...
"Weakness is temporary..."
-
- Zaprawiony W Bojach
Zajrzyj na stronê www.newline.dk
Maj± w ofercie ró¿ne modele: przylegaj±ce legginsy i trochê lu¼niejsze.
Maj± w ofercie ró¿ne modele: przylegaj±ce legginsy i trochê lu¼niejsze.
- adamm
- Administrator
- Kontakt:
Mam coś takiego - nie za grube, nie za cienkie spodnie produkowane przez Nike - bardzo polecam (na treningi). Nie wiem, czy ten model ma jakąś nazwę, są całe granatowe z małym znaczkiem Nike, bez ściągacza przy kostce, bardzo miłe w dotyku, idealne na jesienną porę, tylko w porządne mrozy muszę założyć coś cieplejszego - a wyglądają na takie cieniutkie.
- RadekW
- Stary Wyga
opisane przeze mnie leginsy jesienne opinają nogę. Faktycznie, poprzez to, kształt nogi jest widoczny. Wiem, że może to powodować uczucie skrępowania; jeżeli tak jest u ciebie, to po prostu radzę się przełamać psychicznie. Ja też się kiedys krępowałem ubrac coś co opina. Jednak teraz preferuję leginsy, gdyż po prostu lepiej spisuja się 'w boju' od klasycznych spodni dresowych. Ich elastyczność i opinanie powoduje, że nogi nie są niczym skrepowane w czasie biegania; po drugie - przyleganie do ciała sprzyja utrzymaniu ciepłoty.
Pozdrawiam,
Radek
Radek