ASICS GEL-LYTE33 , czy Asics GEL-EXCEL33 2

Pawelrunn
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Czy mial ktos stycznosc z butami ASICS GEL-LYTE33 , czy Asics GEL-EXCEL33 2?Wydaja sie w porzadku.
PKO
Awatar użytkownika
Tomi
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Pawelrunn pisze:Czy mial ktos stycznosc z butami ASICS GEL-LYTE33 , czy Asics GEL-EXCEL33 2?Wydaja sie w porzadku.
Zależy do czego potrzebujesz tych butów. Ja mam bogate doświadczenie z Excel33, nawet możesz poczytać i obejrzeć zdjęcia po użyciu (http://wp.me/p1suiT-9O). But bardzo wygodny, dość dynamiczny, uniwersalny i fajnie się w nim biega. Dla mnie jedyna wada, że przeciera się na dużym paluchu (miałem dwie pary). Lyte33 jeszcze nie dotykałem.
Pawelrunn
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Wiesz co, do czego potrzebuje?Do treningow, dziennie tak okolo 15-20km takze w miare dlugie tystanse,5 razy w tygodniu.Moja waga to ok.78kg, i stope mam neutralna i jak juz to z tendencja do pronacji bardziej niz supinacji;d.A Ty masz jaka stope?T e buty przykuly moja uwage bo wydaja sie takie naturalne bez jakiejs wielkej amortyzacji.
Pawelrunn
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

I jeszcze dodam ze ze biegam po asfalcie,kostka brukowa.
Awatar użytkownika
Tomi
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Pawelrunn pisze:Wiesz co, do czego potrzebuje?Do treningow, dziennie tak okolo 15-20km takze w miare dlugie tystanse,5 razy w tygodniu.Moja waga to ok.78kg, i stope mam neutralna i jak juz to z tendencja do pronacji bardziej niz supinacji;d.A Ty masz jaka stope?T e buty przykuly moja uwage bo wydaja sie takie naturalne bez jakiejs wielkej amortyzacji.

Ja w nich biegałem ok. 220 km miesięcznie, również długie wybiegania. Ważę tyle co ty, stopę mam neutralną.
Awatar użytkownika
Tomi
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Pawelrunn pisze:I jeszcze dodam ze ze biegam po asfalcie,kostka brukowa.
Biegałem na asfalcie, kostka brukowa też się zdarzała.
Pawelrunn
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

No no,a miales stycznosc z Asics GT-1000 albo Asics Gell Attract?Teraz jest tyle modeli tych butow ze trudno ktores wybrac, bede musial pojsc do sklepu i zobaczyc w ktorych najlepiej sie czuje;d
Awatar użytkownika
Tomi
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Pawelrunn pisze:No no,a miales stycznosc z Asics GT-1000 albo Asics Gell Attract?Teraz jest tyle modeli tych butow ze trudno ktores wybrac, bede musial pojsc do sklepu i zobaczyc w ktorych najlepiej sie czuje;d
Nigdy nie biegałem w tych butach, więc nie będę się wypowiadał.
Faktycznie najlepiej, poprzymierzać, popróbować.
montalb
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Pawelrunn pisze:Asics GEL-EXCEL33 2
Ja jestem zadowolony z nich. Amortyzacja daje radę nie tylko na asfalcie, ale i na betonie. Cena sugerowana 429, ale przez internet kupisz spokojnie poniżej 300 albo i jeszcze taniej. Nie daj sobie wcisnąć Exceli 33, bo Excel 33 2 to zupełnie inny but (mi Excel 33 nie leżał zupełnie, a "dwójka" jest na moją stopę jak rękawiczka).

pzdr
montalb
BYĆ JAK MEL GIBSON W "CZEGO PRAGNĄ KOBIETY"
Pawelrunn
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Aha no ok dzieki za opinie;d.Ale apropo ceny tych butow to szczerze Ci powiem ze ja takie niskiej nie widzialem jezeli chodzi o te 300zl;d.Ja ponizej 500zl tych Exel 33 2 to nie widzialem , wiec bylbym zainteresowany jezeli powiedzialbys mi w jakim to sklepie za te ok.300zl:)Np.http://www.runexpert.pl/product-pol-360 ... -33-2.html
http://sklepbiegowy.com/?md=products&id ... cel-33-2-m
montalb
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Pawelrunn pisze:Exel 33 2 t
Paweł, przepraszam, moja opinia i cena dotyczy butów volt 33. Pomyliłem nazwy. Excele też mierzyłem, ale nie pasowały mi. Za to volty mogę polecić.

pzdr
montalb
BYĆ JAK MEL GIBSON W "CZEGO PRAGNĄ KOBIETY"
Pawelrunn
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Heh no wlasnie cos mi tu nie gralo, spoko nic sie nie dzieje;d
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ