Pomyślałem, że warto byłoby, abyśmy zgłosili buty jaki chcielibyśmy wymienić. Nie trzeba nikogo przekonywać, że człowiek biegający długie dystanse musi szczególnie starannie dopasować swoje obuwie. Za brak należytej uwagi w tym względzie, nie jednemu z nas przyszło już zapłacić wysoką cenę.
Tymczasem bywa, że nabywamy jakiś model wydający się przy zakupie OK, ale już na pierwszym treningu okazuje się ostatecznie nieodpowiedni. W ub.r. dzięki życzliwości kolegów, udało mi się wymienić kilka par takich butów, kupionych na mój rozmiar ale... zbyt wąskich. Na szczęście, są na rynku modele dla wielu osób za szerokie, więc... trzeba tylko odrobinę chęci i można sobie nawzajem pomóc.
Proponuję:
1. NB 1003
2. Nike Air Structure Triax
Obydwa w rozm. US 11 (Eur 45)
Poszukuję:
1. Asics Gel Kayano VII rozm. US 8 (Eur 41,5)
Buty biegowe
- adamm
- Administrator
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Mam takie Asicsy ale się nie zamienię 
Kupiłem je u Jacka Gardenera i są b. fajne, szczególnie na asfalcie (na teren są jak dla mnie troszkę za sztywne).

Kupiłem je u Jacka Gardenera i są b. fajne, szczególnie na asfalcie (na teren są jak dla mnie troszkę za sztywne).
[i]Pragnienie zwycięstwa jest niczym w porównaniu z pragnieniem przygotowania się do niego.[/i]