www.sports-tracker.com problemy ze stroną
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Używam aplikacji Sports Tracker i od kilku dni nie mogę zalogować się przez stronę http://www.sports-tracker.com/
Też tak macie? Co może być problemem?
Mnie nie działa i pod IE i pod Operą i pod domyślnym Chrome...
Też tak macie? Co może być problemem?
Mnie nie działa i pod IE i pod Operą i pod domyślnym Chrome...
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 43:52
- Życiówka w maratonie: 3:59:06
Ja się przed chwilą logowałem na swoje konto SportsTrackera na IE oraz Firefox i działa bez problemu.
Jeżeli przy próbie zalogowania wywala Ci "Error" z jakimś numerkiem, to u mnie w takim przypadku pomagało wyczyszczenie cache'a przeglądarki (pliki tymczasowe i cookie).
Zdarzyło mi się to do tej pory może ze dwa razy i zawsze pomagało (samo przejść nie chciało).
Jeżeli przy próbie zalogowania wywala Ci "Error" z jakimś numerkiem, to u mnie w takim przypadku pomagało wyczyszczenie cache'a przeglądarki (pliki tymczasowe i cookie).
Zdarzyło mi się to do tej pory może ze dwa razy i zawsze pomagało (samo przejść nie chciało).
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 43:52
- Życiówka w maratonie: 3:59:06
- krunner
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 42:53
U mnie na Firefoxie działa
- spróbuj Firefoxa (ale u mnie na IE też działa
).
Upewnij się, że masz w miarę nowego Flasha: w Firefoxie Ctrl+Shift+A --> Dodatki --> ja mam Shockwave Flash 11.6.602.171, jak masz wersję wyższą, to powinno być ok.
krunner

Upewnij się, że masz w miarę nowego Flasha: w Firefoxie Ctrl+Shift+A --> Dodatki --> ja mam Shockwave Flash 11.6.602.171, jak masz wersję wyższą, to powinno być ok.
krunner
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48
- Życiówka w maratonie: 4:50
Nie, nie, jeżeli nawet na innym systemie na tym samym komputerze jest tak samo, to wydaje się, że przyczyna jest gdzieś dalej. Router albo dostawca internetu coś blokuje. Możesz spróbować się zalogować na swoje konto z jakiegoś innego komputera, najlepiej w innej sieci, np. w pracy/szkole/u kolegi?
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
też próbowałem i nic.... a flash najnowszy - próbowałem i na Chrome i na Firefox i na IE, nawet na Linuxie.....Kolaj pisze:Nie, nie, jeżeli nawet na innym systemie na tym samym komputerze jest tak samo, to wydaje się, że przyczyna jest gdzieś dalej. Router albo dostawca internetu coś blokuje. Możesz spróbować się zalogować na swoje konto z jakiegoś innego komputera, najlepiej w innej sieci, np. w pracy/szkole/u kolegi?
- krunner
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 42:53
Asus - to co napisał Kołaj. Może masz zainstalowanego jakiegoś np. antywirusa, albo firewalla - wyłącz je.asus pisze:też próbowałem i nic.... a flash najnowszy - próbowałem i na Chrome i na Firefox i na IE, nawet na Linuxie...
Spróbuj odpalić inne flashowe strony np. http://www.ingreme.com/start.html Odpal tę stronę, sprawdź, jak Ci działa.
krunner