Asics Tambora 2 tunning?

DamianS
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 00:56:52
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Aby nie służyły do prac w ogrodzie spróbowałem im pomóc, abym mógł je znowu polubić :) Nie ukrywam, że do rozpoczęcia prac skłoniła mnie seria artykułów pod redakcją znanego chirurga dr Zenona
https://plus.google.com/u/0/photos/1103 ... 9574249954
PKO
Awatar użytkownika
yacool
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

spróbowałem im pomóc, abym mógł je znowu polubić
W dobie planowego postarzania produktu, masz u mnie lajka.
Żyjemy w czasach Anima Sana In Corporatio Sano, czyli jasnych priorytetów potentatów, dlatego warto zadbać samodzielnie o własne sprawy, podejmując takie inicjatywy. Zwłaszcza, że dają one dużo satysfakcji.
DamianS
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Właśnie wróciłem z błotnisto-śniegowej przebieżki w odblokowanych (bardziej elastycznych) Tamborach. Nie sądziłem,że te kilka nacięć i 40gram mniej uczyni mi taką :)
Mam już czucie w jaką stronę pójdą kolejne ruchy "skalpela".
Awatar użytkownika
Lisciasty
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

A'propos skalpela, na fotkach dr Zenona widać straszliwy zbójecki majcher, niewątpliwie ostry. A czy skalpel nadawałby się do tuningu? Wydaje mi się, że wzrosłaby precyzja i prędkość posuwu, aczkolwiek może się to wiązać z ryzykiem "stuningowania" ręki ;)
Gdy na rzyci zgolę włoski, jestem piękny, jestem boski!
DamianS
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Lisciasty pisze: A czy skalpel nadawałby się do tuningu? Wydaje mi się, że wzrosłaby precyzja i prędkość posuwu, aczkolwiek może się to wiązać z ryzykiem "stuningowania" ręki ;)
Nawet John Rambo zazdrości dr takiej maczety. Ja atakowałem scyzorykiem z małą piłką na ostrzu. Poprawiła ona prędkość fazowania pięty, ale również mojej dłoni :/
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ