boost - TUNING
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Doktor Zenon Marabut zawsze miał luźny stosunek do bhp. W swej radosnej twórczości bujał głową w obłokach, nie przejmując się żadnymi konsekwencjami i złośliwością natury przedmiotów martwych.
Tym razem jednak coś zdrowo jebło Zenka w plery i nie były to korzonki, jak w pierwszej chwili przypuszczał, ale potężne wybicie ze status quo.
Niestety, gdy się ocknął to dostrzegł, że energia wybicia, wywaliła też jego pacjenta ze stołu operacyjnego. Żałoba w klinice nastała.
Z tej też przyczyny Zenon zwraca się z prośbą do wszystkich ludzi dobrej woli o wsparcie złotówką na konto: 16 1020 4027 0000 1002 0165 0985
z dopiskiem: boost your tuning.
Doktor musi zebrać 649 zeta za nieudaną operację.
Tym razem jednak coś zdrowo jebło Zenka w plery i nie były to korzonki, jak w pierwszej chwili przypuszczał, ale potężne wybicie ze status quo.
Niestety, gdy się ocknął to dostrzegł, że energia wybicia, wywaliła też jego pacjenta ze stołu operacyjnego. Żałoba w klinice nastała.
Z tej też przyczyny Zenon zwraca się z prośbą do wszystkich ludzi dobrej woli o wsparcie złotówką na konto: 16 1020 4027 0000 1002 0165 0985
z dopiskiem: boost your tuning.
Doktor musi zebrać 649 zeta za nieudaną operację.
Ostatnio zmieniony 09 paź 2014, 16:08 przez yacool, łącznie zmieniany 1 raz.
- Gife
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34:04
- Życiówka w maratonie: 2:42:10
- Kontakt:
Ciekawi mnie czy będziesz pierwszy, którego Adidas oskarży o profanacje technologii
Ich marteting na to nie pozwoli byś im szyki zarobkowe psuł.
Ich marteting na to nie pozwoli byś im szyki zarobkowe psuł.
Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
- f.lamer
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: czydzieści9ipół
- Życiówka w maratonie: czydzwadzieścia
a mówiłem żeby przed operacją znieczulać tylko pacjenta!energia wybicia, wywaliła też jego pacjenta ze stołu operacyjnego
a można wiedziec co poszło nie tak?
nieprzewidziane pasożyty w tkance podeszwy?
kuleczki tracą spoistość?
Self-improvement is masturbation.
Now, self-destruction…
Now, self-destruction…
- ZbigniewX
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Sorry yacool ale muszę to napisać. Nie mam nic do Ciebie, masz swój wkład w bieganie naturalne ale... .
Ale... za swoje usługi bierzesz pieniążki, za warsztaty na których przekazujesz swoją wiedzę także więc w czym problem?
Jeżeli wszystko jest w porządku płacimy Tobie(sam chciałem zlecić cięcie-gięcie butów), jeżeli zaś odnotowujesz wpadkę to także prosisz o pieniążki!
Dlaczego mamy składać się na Twój biznes??? Moja wypowiedź może nie być popularna, może nie być chętnych do napisania tego wprost. Poprawię zatem wypowiedź-dlaczego ja mam dokładać się do Twojego biznesu skoro jak idzie wszystko dobrze to nie mam z tego żadnego profitu a jak źle to... .
Zlinczujecie mnie a może w duchu przyznacie rację?
Ale... za swoje usługi bierzesz pieniążki, za warsztaty na których przekazujesz swoją wiedzę także więc w czym problem?
Jeżeli wszystko jest w porządku płacimy Tobie(sam chciałem zlecić cięcie-gięcie butów), jeżeli zaś odnotowujesz wpadkę to także prosisz o pieniążki!
Dlaczego mamy składać się na Twój biznes??? Moja wypowiedź może nie być popularna, może nie być chętnych do napisania tego wprost. Poprawię zatem wypowiedź-dlaczego ja mam dokładać się do Twojego biznesu skoro jak idzie wszystko dobrze to nie mam z tego żadnego profitu a jak źle to... .
Zlinczujecie mnie a może w duchu przyznacie rację?
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą.
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Przez pare dni nie bede w necie. Planuje pewien projekt ale o tym potem.
Wyjasnie dlaczego chce waszego czynnego uczestnictwa w tym.
Wyjasnie dlaczego chce waszego czynnego uczestnictwa w tym.
- f.lamer
- Zaprawiony W Bojach
a ktoś cię o to prosił?ZbigniewX pisze:dlaczego ja mam dokładać się do Twojego biznesu (...)
Now, self-destruction…
Now, self-destruction…
- ZbigniewX
- Wyga
Jasno i czytelnie jest napisane, czyż nie? Skoro nie chcę zapłacić mam rozumieć że nie jestem człowiekiem dobrej woli, dobrym człowiekiem, dobrym biegaczem, dobrym członkiem tej forumowej społeczności itd???yacool pisze:Z tej też przyczyny Zenon zwraca się z prośbą do wszystkich ludzi dobrej woli o wsparcie złotówką na konto: 16 1020 4027 0000 1002 0165 0985 z dopiskiem: boost your tuning. Doktor musi zebrać 649 zeta za nieudaną operację.
Co byś powiedział f.lamer gdybym i ja zamieścił swój post w którym także prosiłbym o wpłaty powiedzmy 500zł, 100zł, 10zł czy choćby 5zł od ludzi dobrej woli. Jakbyś się do tego ustosunkował? Wpłaciłbyś?
Zbieram powiedzmy na nowy samochód aby pojechać nim do pracy w NL, z tym że wpływami z tego wyjazdu z nikim się podzielę. Będziesz człowiekiem dobrej woli?
Albo inaczej-chodzi za mną pewien projekt który pozwoli rozwijać mi się zawodowo, z którego będę JA miał pieniążki. Chcę zainwestować w siebie, swoje umiejętności i wiedzę.
Pomożesz mi? Bądź dobrym człowiekiem! Bądź człowiekiem dobrej woli i wpłać mi pieniądze!
- f.lamer
- Zaprawiony W Bojach
no
jasno i czytelnie
apel jest do tych którzy mają dobrą wolę by wpłacić na ten cel.
ty takiej nie masz, nikt cię o nic nie nagabuje, więc o co kaman?
przeszkadza ci że ludzie nie chcą zamykać swojego życia w transakcjach kupna-sprzedaży?
jasno i czytelnie
przeszkadza ci że ludzie nie chcą zamykać swojego życia w transakcjach kupna-sprzedaży?
Now, self-destruction…
Now, self-destruction…
-
- Wyga
Jeśli nie widzisz takiego powodu to po prostu nie płać, nie wiem gdzie widzisz problemZbigniewX pisze:Dlaczego mamy składać się na Twój biznes??? Poprawię zatem wypowiedź-dlaczego ja mam dokładać się do Twojego biznesu skoro jak idzie wszystko dobrze to nie mam z tego żadnego profitu a jak źle to... .
-
- Zaprawiony W Bojach
Myślę, że yacool potraktował nas jako tzw "Aniołów Biznesu", którzy w tym przypadku niekoniecznie oczekują zwrotu finansowego ze swojej złotówkowej inwestycji.ZbigniewX pisze:chodzi za mną pewien projekt który pozwoli rozwijać mi się zawodowo
W tej chwili wszyscy poruszamy się w sferze domysłów, kombinując, na jaki to pomysł znowu wpadł, na pewno za kilka dni to wyjaśni, ale wtedy zniknie ten dreszczyk niepewności, czy faktycznie nie zbiera na nowego majbacha.
- mszary
- Zaprawiony W Bojach
obawiam się, choć moge się mylić, że raczej używanego bo nowego majbacha to już raczej nie kupiATGO pisze:czy faktycznie nie zbiera na nowego majbacha.
Ostatnio zmieniony 11 mar 2013, 18:24 przez mszary, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Zaprawiony W Bojach
Ja również nie rozumiem oburzenia. Nikt nikogo do niczego nie zmusza, a podobne akcje, tzn. zbieranie funduszy w danej społeczności (tutaj: wśród biegaczy) na coś czym społeczność ta może być zainteresowana (tutaj: tuning super/hiper/extra/przełomowych/rewolucyjnych/[dowolny marketingowy bełkot] butów) to w Internecie codzienność.f.lamer pisze:no
jasno i czytelnie
Ciekaw jestem co poszło nie tak z tuningiem oraz jaki projekt chodzi yacoolowi po głowie
- ZbigniewX
- Wyga
f.lamer, napisałeś:
ATGO, napisałeś:
Powody swojego oburzenia wyjaśniłem w pierwszym poście.
Napisałeś tak jakbym ja tak robił. Ja nie zamykam swojego forumowego życia w transakcjach kupię/sprzedam. Jak sprawdzisz moje posty zauważysz że to nie tam głównie się udzielam. Jeżeli zaś poczuję potrzebę pomocy komuś to robię to w najprostszy sposób-wrzucam pieniążki do puszek Owsiaka, lub wysyłam SMS "Pomagam".przeszkadza ci że ludzie nie chcą zamykać swojego życia w transakcjach kupna-sprzedaży?
ATGO, napisałeś:
Jak to się ma do tego co autor tego wątku napisał:Myślę, że yacool potraktował nas jako tzw "Aniołów Biznesu", którzy w tym przypadku niekoniecznie oczekują zwrotu finansowego ze swojej złotówkowej inwestycji.
mszary, zrobiłeś taki cytat jakbym to ja napisał:Doktor musi zebrać 649 zeta za nieudaną operację.
Ja tego nie napisałem, nie wkładaj mi cudzych słów.ZbigniewX napisał(a):
czy faktycznie nie zbiera na nowego majbacha.
Powody swojego oburzenia wyjaśniłem w pierwszym poście.