yacool pisze:Z tej też przyczyny Zenon zwraca się z prośbą do wszystkich ludzi dobrej woli o wsparcie złotówką na konto: 16 1020 4027 0000 1002 0165 0985 z dopiskiem: boost your tuning. Doktor musi zebrać 649 zeta za nieudaną operację.
Jasno i czytelnie jest napisane, czyż nie? Skoro nie chcę zapłacić mam rozumieć że nie jestem człowiekiem dobrej woli, dobrym człowiekiem, dobrym biegaczem, dobrym członkiem tej forumowej społeczności itd???
Co byś powiedział f.lamer gdybym i ja zamieścił swój post w którym także prosiłbym o wpłaty powiedzmy 500zł, 100zł, 10zł czy choćby 5zł od ludzi dobrej woli. Jakbyś się do tego ustosunkował? Wpłaciłbyś?
Zbieram powiedzmy na nowy samochód aby pojechać nim do pracy w NL, z tym że wpływami z tego wyjazdu z nikim się podzielę. Będziesz człowiekiem dobrej woli?
Albo inaczej-chodzi za mną pewien projekt który pozwoli rozwijać mi się zawodowo, z którego będę JA miał pieniążki. Chcę zainwestować w siebie, swoje umiejętności i wiedzę.
Pomożesz mi? Bądź dobrym człowiekiem! Bądź człowiekiem dobrej woli i wpłać mi pieniądze!
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą.