Garmin 405
- wojtekkos2
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Piechu
- Zaprawiony W Bojach
szkoda, że lenistwo nie boli, gdyby tak było każdy dwa razy zastanowiłby się przed zakładaniem takich tematów jak te i pierwej skorzystałby z przepastnych zasobów tego serwisu i forumowej szukajki a także pomocy wujka googla
"W bieganiu najważniejsza jest regeneracja więc ja się nie opierdalam, ja się regeneruję!" - cyt. nieskromny autor powyższego wpisu
- wojtekkos2
- Wyga
- Piechu
- Zaprawiony W Bojach
kolego ile zajmuje wpisanie w googlach frazy "garmin 405 test bieganie.pl" i na którym miejscu wyświetlonych wyników pojawią się satysfakcjonująca odpowiedź? lub trochę dłużej: ile trwa wejście na bieganie.pl do zakładki sprzęt/technologia i tam ręczne przeszukanie treści?
polecam też frazy w googlach: garmin 405 test lub wersje anglojęzyczne garmin 405 review i w pierwszej piątce masz mega wypaśny test bardzo znanego testera zegarków biegowych
serio, odrobina wysiłku jeszcze nikogo nie zabiła drogi krajanie
polecam też frazy w googlach: garmin 405 test lub wersje anglojęzyczne garmin 405 review i w pierwszej piątce masz mega wypaśny test bardzo znanego testera zegarków biegowych
serio, odrobina wysiłku jeszcze nikogo nie zabiła drogi krajanie

"W bieganiu najważniejsza jest regeneracja więc ja się nie opierdalam, ja się regeneruję!" - cyt. nieskromny autor powyższego wpisu
- wojtekkos2
- Wyga