a co do takich słuchawek - 2 link to nie spodziewałbym sie czegos super po nich - zwykłe tanie słuchawki do biegania - choc w zime jak mamy czapke to moze nic byc najwygodniej - ale jak wytrzymaja 6 miesiecy to uznam ze to dobry zakup
Bezprzewodowe słuchawki z MP3 - wasze opinie
- dezo66
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 31:17
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
popraw 1 link
a co do takich słuchawek - 2 link to nie spodziewałbym sie czegos super po nich - zwykłe tanie słuchawki do biegania - choc w zime jak mamy czapke to moze nic byc najwygodniej - ale jak wytrzymaja 6 miesiecy to uznam ze to dobry zakup
Wygrać wyścig z metrem M2 ? - https://www.youtube.com/watch?v=AsDMXatPHNA
- P@weł
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: brak
bugmenot, należałoby powiedzieć, że to nie bezprzewodowe słuchawki (o to sugeruje nadawanie i odbiór sygnału bez kabla), ale słuchawki z mp3. Cena zapewne adekwatna do jakości, szału nie będzie, ale tu akurat zależy, kto i czego oczekuje. Mam Jabrę Sport za dużo większe pieniądze - a i tak nie ustrzegli się od błędów (brak możliwości obsługi utworów spod endo).
Sam pomysł pozbycia się kabli podczas biegu jak najbardziej trafny, zwłaszcza za niewielkie pieniądze.
Sam pomysł pozbycia się kabli podczas biegu jak najbardziej trafny, zwłaszcza za niewielkie pieniądze.
P@weł...
Relacje na moim foto-blogu Życie w biegu
Forumowy blog
Blogowe komentarze
Endo czyli moja aktywność
Fotki z życia wzięte
Cele 2016: 88kg i dobrze się bieganiem bawić...
Forumowy blog
Blogowe komentarze
Fotki z życia wzięte
-
Kolaj
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 48
- Życiówka w maratonie: 4:50
Takich akurat nie miałem ale używałem słuchawek bluetooth Nokii, które miały podobny design, tzn. to zgrubienie z tyłu. Nawet gdzieś je jeszcze mam ale zupełnie ich nie używam a juz na pewno nie podczas biegania, kiedy to "coś" buja się pod własnym ciężarem a to bujanie odbywa się bezpośrednio na naszych uszach. Nie do zdzierżenia. Teraz używam zwykłych dousznych słuchawek (takich z "nausznikami") i pomimo, że są przewodowe, to komfort używania jest nieporównywalnie większy. Kabelek zawsze da się jakoś upchnąć, żeby nie przeszkadzał.
Ostatnio zmieniony 21 sty 2013, 14:59 przez Kolaj, łącznie zmieniany 1 raz.
- P@weł
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: brak
bugmenot pisze:P@weł, o integracji z Endo na razie nie myślę. Jeśli tak tani sprzęt się sprawdzi to kupię coś lepszego. Mam całkiem dobre słuchawki do biegania ale te zasrane kabelki... Do tego telefon z androidem który ujdzie przy używaniu Endomondo ale zmiana piosenki w biegu to prawdziwa katorga(no i tracę cenne sekundy na trasie). Dlatego właśnie chcę kupić słuchawki z MP3
Bezprzewodówka to wygoda, ale i kompromis - z reguły nie tracę połączenia z telefonem, z muzą, ale zdarza się - BT nie jest idealny...Gdyby tylko z softem endo nie zaspali, to ta Jabra byłaby idealna..A tak mogę tylko ciszej/głośniej po pierwszym komunikacie..
P@weł...
Forumowy blog
Blogowe komentarze
Fotki z życia wzięte
Forumowy blog
Blogowe komentarze
Fotki z życia wzięte