bielizna termiczna
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Czy bluza termiczna http://www.decathlon.com.pl/PL/simple-warm-194679856/# nadaje się do biegania.??
Wg opisu "Przeznaczenie: dla narciarzy i snowboardzistów poszukujących ciepłej odzieży."
Wg opisu "Przeznaczenie: dla narciarzy i snowboardzistów poszukujących ciepłej odzieży."
-
- Zaprawiony W Bojach
Pewnie że tak. To tylko kwestia temperatur.
"Odbywający się przez skórę recykling energii poprawia obieg krwi, dostarczając więcej sił w życiu codziennym i sporcie." - Reebok
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
-
- Rozgrzewający Się
polecam bieliznę polarowa z Alpinecrown dostępną na stronie
www.sporttotal.pl
www.sporttotal.pl
- Piechu
- Zaprawiony W Bojach
Bielizna jest spoko ale czy do biegania się nadaje... nie wiem. Macałem ją i jest strasznie gruba i ciepła. Na pewno nie nadaje się na bieganie w temperaturach powyżej 0 a nawet pewnie -5. Będzie w niej zwyczajnie za gorąco. Myślę, że do biegania raczej kiepsko się nadaje. Z drugiej strony 35 zł to nie majątek. Warto sprawdzić, najwyżej zostanie Ci koszulka na piesze wycieczki.
Ostatnio zmieniony 29 lis 2012, 13:19 przez Piechu, łącznie zmieniany 1 raz.
"W bieganiu najważniejsza jest regeneracja więc ja się nie opierdalam, ja się regeneruję!" - cyt. nieskromny autor powyższego wpisu
-
- Dyskutant
http://www.decathlon.co.uk/simple-warm- ... 86622.html
Kupiłem i sprawdziłem na sobie czy się nadaje czy nie. Niestety nie jest ona przeznaczona chyba dla osób które usprawniają "mało-pocący-sport". Bieganie odpada. Zresztą widziałem że jest dla narciarzy, jednak chciałem kupić coś taniego. Po biegu cała mokra. Przydać to się przyda ale nie do celu dla którego ja kupiłem.
Kupiłem i sprawdziłem na sobie czy się nadaje czy nie. Niestety nie jest ona przeznaczona chyba dla osób które usprawniają "mało-pocący-sport". Bieganie odpada. Zresztą widziałem że jest dla narciarzy, jednak chciałem kupić coś taniego. Po biegu cała mokra. Przydać to się przyda ale nie do celu dla którego ja kupiłem.
- Piechu
- Zaprawiony W Bojach
Tak jak myślałem
I nadal masz niedziałający link 
mniemam, że chodzi o to http://www.decathlon.pl/simple-warm-id_8185607.html

mniemam, że chodzi o to http://www.decathlon.pl/simple-warm-id_8185607.html
"W bieganiu najważniejsza jest regeneracja więc ja się nie opierdalam, ja się regeneruję!" - cyt. nieskromny autor powyższego wpisu
-
- Zaprawiony W Bojach
To ze jest cala mokra to moim zdaniem calkowicie normalna cecha bielizny. Oczekujesz ze bedzie sucha? Jesli tak to prawdopodobnie takiej nigdy nie kupisz. Testuje teraz koszulke z polartecu power dry high efficiency. Jest bardzo ciepla, ale rewelacyjnie odciaga pot. Gdy nie mam na sobie zadnej kurtki, i nie biegne przesadnie szybko moge powiedziec ze mam w miare sucha skore, ale koszulka zdecydowanie nie jest sucha. Od srodka wilgoci praktycznie nie ma, ale od zewnatrz robi sie przemoczona kompletnie szmata, normalnie jakby dopiero co wyciagnieta z prania.
- Piechu
- Zaprawiony W Bojach
Yaro ma rację. Musi być mokra ale pytanie czy ona przypadkiem nie powoduje, że jest Ci w niej za gorąco i wzmaga pocenie się. Czy skóra po biegu była sucha czy mokra?
Narciarz czy snowboardzista jednak jest mniej aktywny na stoku niż biegacz, szczególnie podczas intensywnego treningu czy zawodów.
Narciarz czy snowboardzista jednak jest mniej aktywny na stoku niż biegacz, szczególnie podczas intensywnego treningu czy zawodów.
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak 46:24