Serwis Garmina

Awatar użytkownika
gumpinoga59
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 35,35
Życiówka w maratonie: 2,59,22
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Garmin ,jak malo ktora firma ma chyba najlepszy serwis pod sloncem ! Bateria w moim 310 XT nie trzymala za dlugo , bo ok 10 godz, zadzwomnilem wyslalem i za 3 dni miale nowego Garmina.. bez zadnych papierow,formalnosci itd itp... wiecie co ja chyba snie,i, to nie jest SF ... jestam mile zaskoczony .Garmin , i nic wiecej ! :)
10 km - 35,35
15 km -56,23
półmaraton - 1,20,19
maraton- 2,59,22
avatar- widocznosc mikroskopijna, medal z NYC maraton
PKO
Awatar użytkownika
Matxs
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 47min 42 s
Życiówka w maratonie: 5h21min

Nieprzeczytany post

Jestem zwolennikiem Polara, ale na tym i innych forach faktycznie słyszałem same pozytywne, ba! - rewelacyjne opinie o garminowskim serwisie. Nie ma chyba osób niezadowolonych.
Mój blog
Komentarze do w/w

Życiówki netto:
10 km 0h 47 min 52 sec (06 IV 2015 Nowa Sól), 47min, 32sec (12 VI 2016Wrocław-nieof)
21,097 km 1h 44 min 41 sec (10 XI 2013 Kościan oraz 20 VI 2015 Wrocław)
42, 195 km 4h 21 min 34 sec (15 IX 2013 Wrocław)
yaro1986
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Serwis garmina od Poczatku byl bardzo dobry. Najpierw jako szczecinski excel kiedy to byli dystrybutorem garmina, czy od kilku lat kiedy to powstal garmin Polska, czyli juz oficjalne przedstawicielstwo garmina.
Awatar użytkownika
gumpinoga59
Stary Wyga
Stary Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Matxs pisze:Jestem zwolennikiem Polara, ale na tym i innych forach faktycznie słyszałem same pozytywne, ba! - rewelacyjne opinie o garminowskim serwisie. Nie ma chyba osób niezadowolonych.

tez bylem funem Polara,do pewnego czasu,gdy chcialem kupic Polara z GPS, no sie zaczelo :) jak juz to dodatkowe urzadzenie wieszane na ramieniu,albo na nodze jakis dynks,dalem sobie spokoj,obwieszony gadzetami to mi sie nie chce biagac i dzwonic nimi :) no i wtedy padlo na Garmina, i wcale nie zaluje ! Polara mam dalej ,malo go uzywam ale mam S 410,kupilem go 9 lat temu i jest w stanie idealnym ! Garmina mam juz drugiego i zostane przy nim :) zapomnialem o pasku na piersi ,do pulsu w sumie to juz 3 urzadzenia na czlowieku ,,nie dzieki :)
10 km - 35,35
15 km -56,23
półmaraton - 1,20,19
maraton- 2,59,22
Awatar użytkownika
slawekebi
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 00:37:12
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Potwierdzam fachowość i szybkość z jaką działa gwarancja/serwis Garmina.
Wymieniłem bez zbędnych ceregieli moją 310'tkę na nową.

Uwaga!
Z Southamptom zegarek przyszedł 5 dnia roboczego od chwili zgłoszenia. Coś niesamowitego.
Jestem pod ogromnym wrażeniem.

Panie i Panowie ze stajni Garmina, oby tak dalej a klientów Wam będzie systematycznie przybywać!

Pozdrawiam,
Sławek
Konsekwencja w treningu jest podstawą wytrzymałości, a jego intensywność - postępu.
Awatar użytkownika
maly89
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 37:44
Życiówka w maratonie: 02:56:04
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Czytając Wasze wypowiedzi postanowiłem do nich napisać w związku z tym, że porwał mi się nieco pasek w mojej 305'tce. Dzień później zostałem poproszony o adres gdzie mają mi wysłać nowy :)
Awatar użytkownika
Depesz
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 00:43:58
Życiówka w maratonie: 03:59:34

Nieprzeczytany post

Też potwierdzę, że serwis Garmin jest jak najbardziej w porządku. Jakiś czas temu zgłosiłem telefonicznie usterkę paska HR w Garminie FR60. Podałem numer produktu z pudełka i po kilku dniach otrzymałem przesyłkę z Anglii z nowym paskiem :usmiech:
Obrazek
Awatar użytkownika
wolf1971
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Potwierdzam: najlepszy serwis pod słońcem. Dwukrotnie miałem z nim kontakt i dwukrotnie serwis stanął na wysokości zadania.
Awatar użytkownika
Raul7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: Trójka z przodu :P
Życiówka w maratonie: Trójka z przodu...

Nieprzeczytany post

2x wymieniałem swoją 60-tke za każdym razem bez problemu..
za drugim razem już wysłali mi garmina 70-tke :D
także.. pytań brak!..
matkon
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Dzisiaj zauważyłem, że pasek w moim FR60 w jednym miejscu zaczął się lekko rozłazić. Postanowiłem od razu to zgłosić żeby ewentualnie nie doprawdzić do całkowitego rozklejenia. Pasek zaczął się lekko rozłazić w tuż pod enterem od strony nadgarstka, zapewne od potu.

Serwis póki co odpisał prosząc o te same dane, które podawałem już wcześniej. Na ich podstawie ustalą czy zegarek jest na gwarancji oraz podadzą dalsze kroki postępowania reklamacyjnego. Skoro będę musiał odsyłać to pewnie poczekam dłużej. Ciekawi mnie w jaki sposób chcą serwisować ten pasek? :oczko:
Awatar użytkownika
Raul7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: Trójka z przodu :P
Życiówka w maratonie: Trójka z przodu...

Nieprzeczytany post

matkon pisze:Dzisiaj zauważyłem, że pasek w moim FR60 w jednym miejscu zaczął się lekko rozłazić. Postanowiłem od razu to zgłosić żeby ewentualnie nie doprawdzić do całkowitego rozklejenia. Pasek zaczął się lekko rozłazić w tuż pod enterem od strony nadgarstka, zapewne od potu.

Serwis póki co odpisał prosząc o te same dane, które podawałem już wcześniej. Na ich podstawie ustalą czy zegarek jest na gwarancji oraz podadzą dalsze kroki postępowania reklamacyjnego. Skoro będę musiał odsyłać to pewnie poczekam dłużej. Ciekawi mnie w jaki sposób chcą serwisować ten pasek? :oczko:
dostaniesz nową 60-tke.. chyba nie myślałeś żę zostawią Ci stary zegarek (jakby nie patrzeć sprawny) i podeślą nowy? aż tak dobrze nie ma :D
Awatar użytkownika
TowiR
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka w maratonie: 3:07:09

Nieprzeczytany post

Witam

Jak załatwiacie reklamacje Waszych Garminków, zgłaszacie się bezpośrednio do Garmina - http://www.garmin.com/pl/support
czy może tam gdzie kupiliście sprzęt (w moim przypadku Azymut)?

Właśnie moja 305 prawie przestała wydawać dźwięki, a i pasek między dziurkami pękł.

Pozdrawiam
TowiR
Awatar użytkownika
maly89
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 37:44
Życiówka w maratonie: 02:56:04
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Wal bezpośrednio do Garmina :-)
Awatar użytkownika
gumpinoga59
Stary Wyga
Stary Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

TowiR pisze:Witam

Jak załatwiacie reklamacje Waszych Garminków, zgłaszacie się bezpośrednio do Garmina - http://www.garmin.com/pl/support
czy może tam gdzie kupiliście sprzęt (w moim przypadku Azymut)?

Właśnie moja 305 prawie przestała wydawać dźwięki, a i pasek między dziurkami pękł.

Pozdrawiam
TowiR
dzwonisz bezposrednio do stolycy :) i zalatwiasz sprawe, powiem szeczerze ze nie spotkalem sie jeszcze z takim serwisem jak Garmin ..oni nie dyskutuja,robia co do nich nalezy i za to im klientow przybywa !
Tak trzymac !!!
10 km - 35,35
15 km -56,23
półmaraton - 1,20,19
maraton- 2,59,22
matkon
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Raul7 pisze: dostaniesz nową 60-tke.. chyba nie myślałeś żę zostawią Ci stary zegarek (jakby nie patrzeć sprawny) i podeślą nowy? aż tak dobrze nie ma :D
Jeszcze nie zwariowałem :hahaha: Póki co wyślę im fotkę tego rozszczelnienia, bo może to się jeszcze nie kwalifikuje do reklamacji. Zobaczymy coz tego wyjdzie, bo z zegarka jestem zadowolony i nie mam zamiaru zmieniać.

Ktoś tu pisał, że już nie wymieniają 60 na 60,tylko na 70. Prawda to?
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ