Ciuchy z Tchibo.pl
- mszary
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Od środy można już kupowac nową kolekcję do biegania...
Ja tam sobie chwale te materiały. W ciepłochronnych leginsach długich biegam już drugi rok i nawet nie są zniszczone...
Teraz celuję w spodnie, bluzę ciepłochronną i kurtkę z kapturem.
http://www.tchibo.pl/Ubrania-sportowe-i ... .html?cs=1
Ja tam sobie chwale te materiały. W ciepłochronnych leginsach długich biegam już drugi rok i nawet nie są zniszczone...
Teraz celuję w spodnie, bluzę ciepłochronną i kurtkę z kapturem.
http://www.tchibo.pl/Ubrania-sportowe-i ... .html?cs=1
- Sylw3g
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 35:56
- Życiówka w maratonie: 2:57:46
Fajny kołnierz na zimę. Przydałby się
I taka białą koszulka techniczna na długi rękaw... 

- papillon
- Zaprawiony W Bojach
Fajnie, że polecacie więc proszę o podpowiedź z rozmiarami. Czy przezornie kupować większy czy ten który wychodzi z tabeli. Ciężko też mi odczytać czy bluza np jakbym kupiła trochę większą wyglądałaby na za dużą czy nie. Niektóre modele mogą być lekko większe,a inne niestety dopasowane i nie wiem jak sobie z tym poradzić. Nie wiem tez jak wypada rozmiarówka Tchibo.
"Ból jest nieunikniony, cierpienie jest wyborem." Tak więc cierpieć nie zamierzam!
-
- Zaprawiony W Bojach
ciuchy Tchibo, podobnie jak innych niemieckich marek, wypadają dośc duże, radziłbym uważać z kupowaniem na wyrost bo można się utopić 

- papillon
- Zaprawiony W Bojach
ooo to kupię to co wychodzi z tabelek wymiarów, zawsze można oddać... ale ciuszki wydają się fajne.. to lecę na zakupy
Dziękuję!!!!!!
Dziękuję!!!!!!
"Ból jest nieunikniony, cierpienie jest wyborem." Tak więc cierpieć nie zamierzam!
- lapka88
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 00:47:14
- Życiówka w maratonie: 04:10:12
W poprzednim sezonie kupiłem bluzę z Tchibo w rozmiarze M. Wtedy byłą dobra(ważyłem 86kg przy wzroście 181cm). Teraz jest troszkę przy duża bo trochę schudłem(82kg) od tamtego czasu, ale już w niej biegłem i jestem ciągle zadowolony 

- strasb
- Zaprawiony W Bojach
Damskie rozmiary zdecydowanie wypadają duże (niemiecka rozmiarówka jest przesunięta o jeden numer) i mają stosunkowo długie rękawy.papillon pisze:ooo to kupię to co wychodzi z tabelek wymiarów, zawsze można oddać... ale ciuszki wydają się fajne.. to lecę na zakupy
Dziękuję!!!!!!
- herson
- Zaprawiony W Bojach
kiedyś z rozpędu, kupiłem długie legginsy w lidlu, rozmiar L.....
założyłem je dwa razy, pierwszy i ostatni
mimo, że większość rzeczy kupuję XL, to te z Lidla powinienem wziąć M, bo L-kę moge podciągnąć pod pachy, zawinąć się sznurkiem i może wtedy będą dobre na długość
PS gdzieś widziałem reklamę ciuchów biegowych z H&M
założyłem je dwa razy, pierwszy i ostatni

mimo, że większość rzeczy kupuję XL, to te z Lidla powinienem wziąć M, bo L-kę moge podciągnąć pod pachy, zawinąć się sznurkiem i może wtedy będą dobre na długość

PS gdzieś widziałem reklamę ciuchów biegowych z H&M

-
- Zaprawiony W Bojach
w RW. pójdę zobaczyć, wygląda na lipę ale kto wie?
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
Miałam obczaić dzisiaj te z H&M, ale jakoś mi się nie chciało. Może jutro zerknę, mam sklep niedaleko pracy.
A z ciuchów Tchibo jestem bardzo zadowolona, mam nadzieję, że do jutra (kiedy to wybieram się do sklepu) nie wykupią wszystkiego
A z ciuchów Tchibo jestem bardzo zadowolona, mam nadzieję, że do jutra (kiedy to wybieram się do sklepu) nie wykupią wszystkiego

[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- Piechu
- Zaprawiony W Bojach
kupiłem dziś leginsy w Tchibo... faktycznie rozmiarówka dziwna. L za duże M trochę za małe ale je wziąłem, będzie większa motywacja żeby zrzucić kilosy;) Chciałem wziąć koszulkę techniczną z długim rękawem ale w tym przypadku nawet S było na mnie za duże
A ludziów jak mrówków na dziale sportowym. Szok.

"W bieganiu najważniejsza jest regeneracja więc ja się nie opierdalam, ja się regeneruję!" - cyt. nieskromny autor powyższego wpisu
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
Macałam dzisiaj ciuchy w H&M - część jest do fitnessu, z domieszką bawełny, ale część do biegania jak najbardziej się nadaje - są fajne legginsy (długie i 3/4) i koszulki. Tylko że rozmiarówka już mocno przebrana była...
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
- papillon
- Zaprawiony W Bojach
ja mam z H&M top do biegania, zdecydowanie polecam. Chociaż mój najlepszy jest z lidla kiedyś usrzeliłam przypadkiem miał być na siłownię, wtedy nie myślałam nawet o bieganiu... ale to mój najlepszy zakup!
Niestety leginsy H&M same czarne
(( ja zdecydowanie szukam nie czarnych :D ale do jakości przyczepić tych ciuchówsportowych przyczepic się nie można! Mam jeszcze super bluzę funkcyjną nie dość ze wygląda super to spełnia swoje zadanie, zimą na snowboard lub spacer była moim nr 1!!!
Niestety leginsy H&M same czarne

- Anja.
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 1'02'46
co do rozmarówki tchibo:
mam wrazenie ze góry mocno zawyżają a dół raczej jest ok
) mam parę rzeczy z ubiegłego roku, super są rękawiczki za 24 zeta, bufy / chusty (dobry stosunek cena/jakosc) skarpetki - bez szału, bluzy są super (mam ciepłochronną z kapturem i kieszenią z tyłu na plecach), leggisny - takie sobie, przez to ze mają wstawki z innego materiału, nie są w pełni elastyczne przy ruchach, trochę tez ciężko je założyć (moze kupiłm za małe :PPP)
Z bieżacej kolekcji to mi się podoba kamizelka biała z kapturem (bo do biegania to już wszystko mam :P), mam nadzieję że jak sie wygrzebię z choroby i przejdę do sklepu to jeszcze cos zostanie
)
mam wrazenie ze góry mocno zawyżają a dół raczej jest ok

Z bieżacej kolekcji to mi się podoba kamizelka biała z kapturem (bo do biegania to już wszystko mam :P), mam nadzieję że jak sie wygrzebię z choroby i przejdę do sklepu to jeszcze cos zostanie