Zegarek NOWICJUSZKA POMOCY !!!

Ania90
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 47
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam :)
Zaczęłam biegać już jakiś czas temu, i jak dotychczas robiłam to z telefonem. Im więcej biegam, tym coraz bardziej zaczyna mi to przeszkadzać. A więc postanowiłam zakupić zegarek. Najbardziej zależy mi na GPS'ie ( żeby zapisywał mi trasy po których biegam ). Cena do 700 PLN, jeśli będzie trochę taniej to dobrze ;) Myślałam nad tym Nike SportWatch + GPS TomTom...Czy to dobry wybór czy raczej w tej cenie można kupić coś lepszego np. jakiś Garmin ?
PKO
Awatar użytkownika
Piechu
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Nike z tego co czytałem nie do końca radzi sobie z dokładnością wyliczania dystansu. Fajnie wygląda ale ludzie narzekają.
Tanim rozwiązaniem może być Kalenji 300 GPS - tani i czytałem pochlebne recenzje na zagranicznych stronach.
Najfajniejszym rozwiązaniem byłby pewnie Garmin ale w cenie do 700 zł to tylko model Forerunner 110.
"W bieganiu najważniejsza jest regeneracja więc ja się nie opierdalam, ja się regeneruję!" - cyt. nieskromny autor powyższego wpisu
rufuz

Nieprzeczytany post

Ja mam nowego garmina 405 ( z elastycznym puls paskiem - nowsza wersja ) na sprzedaz kupilem okazyjnie dwa dni temu na wyprzedazy.
Awatar użytkownika
goldie77
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

nieśmiertelny Garmin 305
w azymucie chyba mają
Banderas
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

305 już raczej wszędzie jest wyprzedana, w azymucie na pewno nie ma.
Ciut poniżej 700zł jest model 405, bez czujnika HR.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ