Co myślicie o tych butach biegowych REEBOK ZIGACTIVATE?
Ktoś ma takie? Warto kupić?
REEBOK ZIGACTIVATE
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Myślę, że to nie są buty do biegania. Nie warto kupować.
Jeśli zaś planujesz zakup w sklepie Sizeer (pierwszy wynik w Google), to ostrzegam: w tym sklepie niczego nie warto kupować. W razie reklamacji wypinają się na klienta. Nawet gdy wiedzą, że ma on rację. Wtedy swoich praw możesz dochodzić już tylko w sądzie.
Jeśli zaś planujesz zakup w sklepie Sizeer (pierwszy wynik w Google), to ostrzegam: w tym sklepie niczego nie warto kupować. W razie reklamacji wypinają się na klienta. Nawet gdy wiedzą, że ma on rację. Wtedy swoich praw możesz dochodzić już tylko w sądzie.
"Odbywający się przez skórę recykling energii poprawia obieg krwi, dostarczając więcej sił w życiu codziennym i sporcie." - Reebok
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
- grodek
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Skąd wiesz że są złe? biegałeś w nich? miałeś je założone na nogach? podaj argument dlaczego nie warto ich kupowaćKangoor5 pisze:Myślę, że to nie są buty do biegania. Nie warto kupować.
Mój wzrost 183 , waga 90kg , mam model ZigDynamic (te zielone)i muszę przyznać że są rewelacyjne. Bardzo dobre na twardy grunt.