Pulsometr na sam początek

Arved
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam, zacząłem przygodę z bieganiem jakieś 3 tyg temu i zastanawiam się nad kupnem pulsometru. Co sprawdzonego możecie mi polecić w rozsądnej kwocie. Serdecznie pozdrawiam i z góry dziękuję za propozycje.
PKO
fantom
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 42:21

Nieprzeczytany post

Arved pisze:Witam, zacząłem przygodę z bieganiem jakieś 3 tyg temu i zastanawiam się nad kupnem pulsometru. Co sprawdzonego możecie mi polecić w rozsądnej kwocie. Serdecznie pozdrawiam i z góry dziękuję za propozycje.
To sie nie zastanawiaj tylko nie kupuj, narazie jeszcze nie. Jak pobiegasz ze 3 miesiace to mozesz ewentualnie pomyslec.
Qba Krause
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

rozsądnie będzie nie kupować pulsometru :) tylko biegać kierując się samopoczuciem.
być jak brad pitt w Indiana Jonesie.

Do Things Always.

komentarze do bloga
blogspot
Ryszard N.
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Rozsądnie był by tak jak pisze @fantom, pobiegaj kilka miesięcy. Jeżeli uznasz, że nadal chcesz to robić to określ mniej więcej budżet i zapytaj ponownie. Łatwiej będzie Ci coś podpowiedzieć. Do tego czasu, jeżeli masz, to posiłkuj się jakimś smartfonem z odpowiednią aplikacją.
Arved
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Nie mam niestety smartphona, a na bieganie jestem zdecydowany i wiem że będę kontynuował moją przygodę z nim. Potrzebuje wrócić do formy (w 3 miesiące pobytu w szpitalu i strata 20kg odbiły się na zdrowiu). Chciałem kupić pulsometr by mierzyć pracę serca. Przydałoby mi się to, ponieważ mam wadę i pomiar tętna okazałby się dla mnie przydatny.
Ryszard N.
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Jeżeli masz wadę to może lepiej wcześniej konsultacja z lekarze?
Bez określenia przedziału cenowego trudno Ci będzie pomóc.
fantom
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 42:21

Nieprzeczytany post

Jest na forum akurat watek o pulsometrze z Lidla. Ja go mam jest OK a cena rewelacyjna wiec wystarczy spokojnie.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ