Endomondo Pro różnice w pokazywanych danych

Pamela0
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam! Od niedawna zacząłem przygodę z bieganiem. Aktualnie wykonuję trening 6-tygodniowy Pumy. Wykonałem już 11 treningów z Endomondo. Zauważyłem jedną rzecz, która mnie zastanawia: gdy konczę 30minutowy trening program pokazuje mi na przykład, że pokonałem dystand 5 km 200m. Gdy przyjdę do domu i wyślę dane przez wifi na serwer Endomondo, program pokazuje mi zupełnie inne dane, np. że pokonałem 3km 400m. Gdy zaloguję się na stronę Endomondo, to w statystykach widzę, że pokonałem 5km 200m. Ki diabeł? Skąd takie różnice. Wydaje mi się również, że program pokazuje inną trasę na mapie, niż to widać na mapie na stronie Endomondo. Zauważył ktoś takie sytuacje? Skąd się to bierze?
PKO
sakii
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

To proste, wydaje mi się, że chodzi o jednostki. 5,2 km to 3,2 mili. Ty piszesz, że 3400 - ale endomondo po wgraniu treningu zawsze go koryguje o 100-150 metrów.Sądzę więc, że źle odczytałeś jednostki.
Co do mapy. Biegając bez włączonego internetu program rysuje ci tylko przebiegniętą trasę jako kreskę o jakimś tam kształcie. Jak włączysz internet to ściągniesz mapę i wtedy trening będzie na nią nałożony. To samo, gdy go wgrasz na stronę.
Pamela0
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Nieee, no mam przecież ustawione jednostki w km a nie milach.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ