Bede wdzieczny za kazda pomoc bo dzis musze wybrac sie na zakupy. Pozdrawiam Bartek
Po prostu buty :)
-
syriusz76
- Rozgrzewający Się

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Witam. Mam 36 lat i biegam juz od 6 -7 lat. Mam 179 cm 69kg i uklad stopy naturalny. Biegam rozne dystanse 10/20/30km. Maratonu jeszcze nie
Dotychczas biegalem w butach bardziej przeznaczonych do tenisa niz do biegania
I nadszedl czas na kupienie sobie jakis normalnych biegowek. W sumie na asfalt. Czy mozecie mi cos polecic ? Budrzet maly bo okolo 260 zl.
Bede wdzieczny za kazda pomoc bo dzis musze wybrac sie na zakupy. Pozdrawiam Bartek
- Klaus
- Stary Wyga

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- herson
- Zaprawiony W Bojach

Noo powiem Ci, że biegać 6-7 lat w butach do tenisa, trzeba mieć zacięcie, tylko nie rozumiem po co teraz to zmieniać?
Przy większym budŻecie, zastanowiłbym się nad trendem naturalistycznym, a nawet mini, skoro dotychczas nie miałeś żadnych problemów.
A tak, kup najprostsze kalenji, które w porównaniu z tymi do tenisa, będą jak niebo, a ziemia.
Przy większym budŻecie, zastanowiłbym się nad trendem naturalistycznym, a nawet mini, skoro dotychczas nie miałeś żadnych problemów.
A tak, kup najprostsze kalenji, które w porównaniu z tymi do tenisa, będą jak niebo, a ziemia.