Ecco Biom B

mron
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam
Może orientuje się ktoś z Was czy w Warszawie można przymierzyć gdzieś buty Ecco Biom B męskie rozmiar około 43?

Pozdrawiam
PKO
Buńczuczny
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

W Intersporcie są. :)
mron
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Buńczuczny pisze:W Intersporcie są. :)
Niestety nie ma :(
W sklepie Ecco też nie ma. Są tylko C.
bczupa
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 00:49:21
Życiówka w maratonie: 04:47:06

Nieprzeczytany post

Ja mam Biom B 44 - biało-czerwone, wersja ze skóry - biegam w nich sporadycznie na krótki dystans (do 10km) bo okazały są nieco małe, mają niewielki przebieg (max 150km) , są praktycznie jak nowe. Jak Ci nie przeszkadza przymierzyć lekko używane to możemy się gdzieś spotkać - może jakieś wspólne bieganie, gdzieś w okolicach Gocławia ? Zbliża się długi weekend i ja zastaje w Warszawie i na pewno sobie trochę pobiegam w wolnym czasie a że z musu mam cały tydzień wolnego to wolnego czasu będzie sporo :)

Jeśli chodzi o samą wkładkę w bucie to Biom B mają identyczną wkładkę jak BIOM Walk (mam takowe też w rozmiarze 44 - do chodzenia na co dzień) a te buty znajdziesz w każdym lepszym salonie Ecco, co do samego buta zaś, to Bom B jest nieco mniejszy wewnątrz niż BIOM Walk czy Trainer w tym samym rozmiarze. To kwestia jak zaokrągla się but i zmniejsza się ilość miejsca na mniejsze palce, Biom B ma jakby większe ścięcie z przodu niż te buty do chodzenia.

Ja miałem ten sam problem że nie było gdzie przymierzyć i w końcu kupiłem przez Internet - moje okazały się na mnie idealnie dopasowane co sprawia że na razie nadają się na tylko krótki dystans, może z czasem się lepiej dopasują i kiedyś zabiorę je na maraton, ale to chyba nieprędko ;) Po 2-3 godzinach biegu noga zaczyna puchnąć i wtedy Ecco robią mi się za ciasne.
Obrazek
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ