Komentarz do artykułu Testy Nike GPS Watch w trakcie Półmaratonu Warszawskiego
- bieganie.pl
- Zaprawiony W Bojach
Skomentuj artykuł Testy Nike GPS Watch w trakcie Półmaratonu Warszawskiego
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Polecam wszystkim bardzo fajnie nakręcony filmik przez ekipę Arka Gmurczyka, full profeska. 

- Raul7
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: Trójka z przodu :P
- Życiówka w maratonie: Trójka z przodu...
i tak mnie nie przekonali :D
ale filmik fajnie zmontowany..
tylko że.. zastanawiam sie czy jakby ktoś zbeształ en zegarek to trafiłby do filmiku :P
wiem wiem.. czepiam sie..
ale filmik fajnie zmontowany..
tylko że.. zastanawiam sie czy jakby ktoś zbeształ en zegarek to trafiłby do filmiku :P
wiem wiem.. czepiam sie..
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Raul, ten zegarek jest teraz naprawdę ok. (teraz, po upgrejdzie oprogramowania).
Jego główna wada to wg mnie brak swobody w dysponowaniu własnymi danymi treningowymi.
Jego główna wada to wg mnie brak swobody w dysponowaniu własnymi danymi treningowymi.
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
2 prawy:
1. Ma ktoś może link do utworu w tle lub chociaż zna tytuł i wykonawcę? ];>
2. Zegarek wydaje się być bardzo dobry, na pewno nie można zarzucić złego wyglądu, jest po prostu cool :D. Co do sprawy technicznej, słyszałem że zostało naprawione "aktualne tempo" wyświetlane na ekraniku. To bardzo ważne i może tym razem konkurować z 305-tką. Jak dla mnie jeszcze za wcześnie na zakup, poczekam i posłucham opinii. Jeśli będą pochlebne, to czemu nie? Jednak (na szczęście) konkurencja nie śpi
a do tych co mieli przyjemność korzystać z zegarka, czy ktoś miał możliwość porównać go z popularną 305-tką i czy ktokolwiek wie jak zegarek spisuje się w wysokich górach, przy bardzo niskich temperaturach, opadach śniegu, deszczu etc. ? moja 305 przetrwała spartańskie warunki bez zarzutu, ciekaw jestem jak by to w "najku" wyglądało
pozdrawiam
1. Ma ktoś może link do utworu w tle lub chociaż zna tytuł i wykonawcę? ];>
2. Zegarek wydaje się być bardzo dobry, na pewno nie można zarzucić złego wyglądu, jest po prostu cool :D. Co do sprawy technicznej, słyszałem że zostało naprawione "aktualne tempo" wyświetlane na ekraniku. To bardzo ważne i może tym razem konkurować z 305-tką. Jak dla mnie jeszcze za wcześnie na zakup, poczekam i posłucham opinii. Jeśli będą pochlebne, to czemu nie? Jednak (na szczęście) konkurencja nie śpi

a do tych co mieli przyjemność korzystać z zegarka, czy ktoś miał możliwość porównać go z popularną 305-tką i czy ktokolwiek wie jak zegarek spisuje się w wysokich górach, przy bardzo niskich temperaturach, opadach śniegu, deszczu etc. ? moja 305 przetrwała spartańskie warunki bez zarzutu, ciekaw jestem jak by to w "najku" wyglądało
pozdrawiam
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Polsat powinien mieć, bo cały czas kręcili.
- ContactLost
- Wyga
- Życiówka na 10k: 58:01
A na którym miejscu był ten czarny pies??? ;D
about.me
Biegam po Szczecinie (Gumieńce) 5 - 15km, 5:45 - 6:30 min/km, jeśli masz ochotę na wspólne biegi to pisz maila
@: majkel.w@gmail.com
Biegam po Szczecinie (Gumieńce) 5 - 15km, 5:45 - 6:30 min/km, jeśli masz ochotę na wspólne biegi to pisz maila

@: majkel.w@gmail.com
- f.lamer
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: czydzieści9ipół
- Życiówka w maratonie: czydzwadzieścia
ach, to ten gość do którego po BW 2011 kilkukrotnie pisałem w sprawie jednego z plików zdjęć, nie dostajac w zamian żadnej odpowiedzi: ani tak, ani nie, ani "pocałuj mnie d..."Adam Klein pisze: nakręcony filmik przez ekipę Arka Gmurczyka,
rzeczywiście, pełna profeska...
Self-improvement is masturbation.
Now, self-destruction…
Now, self-destruction…
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Ale on się nie zajmuje profesjonalnie sprzedawaniem zdjęć z biegów w detalu więc o co chodzi z tymi pretensjami?
- f.lamer
- Zaprawiony W Bojach
ja nie wiem czym on się zajmuje.
myślałem że robieniem zdjęć i sprzedawaniem ich.
kilkukrotnie napisałem do niego zapytanie w pewnej sprawie.
uzyskanych odpowiedzi: 0 (ZERO)
stąd moja, czysto subiektywna, przyznaję, opinia o jego profesjonaliźmie
edit:
bo jesli nie sprzedaje on zdjęć na sztuki: czy nie sensowniejsze byłoby gdybym dowiedział się o tym od niego osobiście?
zwłaszcza że gość ma czelność na swej stronie pisać:
edit:
bo jesli nie sprzedaje on zdjęć na sztuki: czy nie sensowniejsze byłoby gdybym dowiedział się o tym od niego osobiście?
zwłaszcza że gość ma czelność na swej stronie pisać:
Na Wasze pytania @ odpowiadam 3 razy dziennie

Now, self-destruction…
Now, self-destruction…
- arekGMURCZYK.pl
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: brak
- Kontakt:
Kolego f.lamer czy możesz w prywatnej wiadomości przesłać mi adres email z którego to pisałeś do mnie w sprawie zdjęć? Nie przypominam sobie tego typu sytuacji. Na wszystkie maile odpowiadam na bieżąco chyba że jestem poza granicami naszego kraju o czym zawsze znacznie wcześniej informuję swoich klientów. Biorąc pod uwagę że nigdy nim nie byłeś kompletnie nie rozumiem Twoich roszczeń.f.lamer pisze:ach, to ten gość do którego po BW 2011 kilkukrotnie pisałem w sprawie jednego z plików zdjęć, nie dostajac w zamian żadnej odpowiedzi: ani tak, ani nie, ani "pocałuj mnie d..."Adam Klein pisze: nakręcony filmik przez ekipę Arka Gmurczyka,
rzeczywiście, pełna profeska...
Pomimo że tak jak napisał Adam nie zajmuję się sprzedawaniem zdjęć z biegów ich uczestnikom (dziękuję za utwierdzenie w przekonaniu

To że o czymś myślisz nie znaczy od razu że tak też jest. Weź to proszę pod uwagę następnym razem kiedy napiszesz anonimowo coś więcej na temat pracy innych osób.f.lamer pisze:ja nie wiem czym on się zajmuje.
edit:
zwłaszcza że gość ma czelność na swej stronie pisać:Na Wasze pytania @ odpowiadam 3 razy dziennie
Pozdrawiam,
Arek Gmurczyk
- f.lamer
- Zaprawiony W Bojach
naprawdę nie mam zamiaru po raz kolejny pisać do pana prywatnych wiadomości, więc podaję go publicznie: [wykasowane]arekGMURCZYK.pl pisze:Kolego f.lamer czy możesz w prywatnej wiadomości przesłać mi adres email z którego to pisałeś do mnie w sprawie zdjęć?
powtarzam: roszczenie dotyczy braku informacji zwrotnej na zapytania wysyłane różnymi kanałami (formularz kontaktowy na stronie + bezpośredni adres email). wyjaśnienia może sobie pan darować. przestało mnie to obchodzić. tak samo jak zdjęcie.arekGMURCZYK.pl pisze: kompletnie nie rozumiem Twoich roszczeń.
obraziłem? poddałem tylko w wątpliwość epitet "profesjonalność" dotyczący pana działań. rozumie pan różnicę, czy wyjaśnić przykładem?arekGMURCZYK.pl pisze: obraziłeś mnie zupełnie bezpodstawnie
pozostaje mi tylko zacytować: "To że o czymś myślisz nie znaczy od razu że tak też jest."arekGMURCZYK.pl pisze: Nie przypominam sobie tego typu sytuacji. Na wszystkie maile odpowiadam na bieżąco chyba że jestem poza granicami naszego kraju o czym zawsze znacznie wcześniej informuję swoich klientów
Now, self-destruction…
Now, self-destruction…