Buty do 350 zł
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Biegam obecnie w Nike Lunarglide +2. Wydaje mi się ,że po przebiegu ok 600 km po twardej nawierzchni buty straciły amortyzację. Ważę ok 62 kg. Szukam butów do treningu po twardej powierzchni dla stopy neutralnej. Zależy mi by amortyzacja nie siadała tak szybko. Cena to ok 350 zł. Zastanawiałem się nad Nike Lunarglide +3 ale jeśli amortyzacja jest taka sama to szkoda przepłacać. Proszę o radę.
- krasnoludek6
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: <40
- Życiówka w maratonie: 3:27
witam proponuje nike pegazus 27 moje wtrzymaly duzo napewno wiecej niz 600km.
W tamtym roku cale przygotowanie do maratonu wiec napewno wiecej niz 800km.
Mam wrazenie ,ze dlugo bylo super wygodnie i z amortyzacja tez ok dzisiaj jedynie zmienila sie lekko wysciolka w srodku.
Swoja droga mam nowe adidasy supernova glide 3m,czytalem duzo opini o nich mam najlepsze wrazenie podczas przymierzania i podczas biegania po sklepie.
Bardzo mi ten but odpowiada chcialem go kupic rok tem ,ale kosztowaly 449zl dzisiaj kupilem za 249zl.
Wiec moze adidaski zakup i bedziemy biegac razem ,dodam ze mam jeszcze 5 par innych co jakis czas zmieniam i biegam w innych np; co 2 tygodnie dobra rozgadalem sie pozdrawiam
W tamtym roku cale przygotowanie do maratonu wiec napewno wiecej niz 800km.
Mam wrazenie ,ze dlugo bylo super wygodnie i z amortyzacja tez ok dzisiaj jedynie zmienila sie lekko wysciolka w srodku.
Swoja droga mam nowe adidasy supernova glide 3m,czytalem duzo opini o nich mam najlepsze wrazenie podczas przymierzania i podczas biegania po sklepie.
Bardzo mi ten but odpowiada chcialem go kupic rok tem ,ale kosztowaly 449zl dzisiaj kupilem za 249zl.
Wiec moze adidaski zakup i bedziemy biegac razem ,dodam ze mam jeszcze 5 par innych co jakis czas zmieniam i biegam w innych np; co 2 tygodnie dobra rozgadalem sie pozdrawiam

- wolf1971
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Biegam w adidasach snova glide 3. Waga 83-85, siadły po 700 km z ogonkiem. Jesteś lekki, więc powinny wytrzymać dłużej. A amortyzacji mają dużo