Wyprzedaż w DECATHLON
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Witam
W Decathlonie w Krakowie koło Plazy jest wyprzedaż butów do biegania, wczoraj kupiłem kilka par dla całej rodziny.
Wyprzedają Kalenji, Nike, Adidas, Asics i inne marki.
Wyprzedaze sięgaja 70%.
Za swoje Nike Air dałem 99,00zł, Asics dla syna i żony po 149,00zł
Nie wiem jak w innych miastach ale może warto zaglądnąć.
W Decathlonie w Krakowie koło Plazy jest wyprzedaż butów do biegania, wczoraj kupiłem kilka par dla całej rodziny.
Wyprzedają Kalenji, Nike, Adidas, Asics i inne marki.
Wyprzedaze sięgaja 70%.
Za swoje Nike Air dałem 99,00zł, Asics dla syna i żony po 149,00zł
Nie wiem jak w innych miastach ale może warto zaglądnąć.
-
- Rozgrzewający Się
w większości decatlonów jest taka wyprzedaż teraz, warto skorzystać bo naprawdę można wiele zaoszczędzić 

-
- Zaprawiony W Bojach
Kalenji Ekiden 50 też są tańsze?
"Odbywający się przez skórę recykling energii poprawia obieg krwi, dostarczając więcej sił w życiu codziennym i sporcie." - Reebok
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 39:11
- Życiówka w maratonie: 3:34:55
Kolezanko scieslik
W Sosnowcu tez sa ale nie wiem czy akurat bedzie cos co Ciebie interesuje jesli chodzi o moj rozmiar buta to sa 2 modele warte uwagi Asics DS Trainer 17 (300zl) a drugie to Asics Trabuco 14 ktore zreszta sobie kupilem tydzien temu za 240zl bo musialem oddac Inov-8 Oroc 340 do reklamacji .Trabuco 14 sa tez w mniejszych rozmiarach ale nie jestem w stanie powiedziec Ci w jakich.Adidasy tez jakies byly , jesli nie masz daleko to podjedz i zerkniesz czy jest cos co moze Cie zainteresowac
W Sosnowcu tez sa ale nie wiem czy akurat bedzie cos co Ciebie interesuje jesli chodzi o moj rozmiar buta to sa 2 modele warte uwagi Asics DS Trainer 17 (300zl) a drugie to Asics Trabuco 14 ktore zreszta sobie kupilem tydzien temu za 240zl bo musialem oddac Inov-8 Oroc 340 do reklamacji .Trabuco 14 sa tez w mniejszych rozmiarach ale nie jestem w stanie powiedziec Ci w jakich.Adidasy tez jakies byly , jesli nie masz daleko to podjedz i zerkniesz czy jest cos co moze Cie zainteresowac
- scieslik
- Zaprawiony W Bojach
-
- Zaprawiony W Bojach
W zasadzie tak, ale gdyby ... . Miałbym mały zapas surowcaRaul7 pisze:Ona już chyba nie moga :DKangoor5 pisze:Kalenji Ekiden 50 też są tańsze?

"Odbywający się przez skórę recykling energii poprawia obieg krwi, dostarczając więcej sił w życiu codziennym i sporcie." - Reebok
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 44:53
- Życiówka w maratonie: 4:06:47
-
- Zaprawiony W Bojach
Ja jutro uderzam na zakopiankę w Krakowie, byłem w plazie i niestety już nie było rozmiarów Adidas Response CSH
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 44:53
- Życiówka w maratonie: 4:06:47
buuDarekbe022 pisze:Ja jutro uderzam na zakopiankę w Krakowie, byłem w plazie i niestety już nie było rozmiarów Adidas Response CSH

No ale nie ma się co dziwić, to było dosłownie "półdarmo".
Ja pewnie podjadę jutro do Żor, chociaż nie spodziewam się, że będą jeszcze jakieś okazje.
Jakby co jaki nr Cię interesuje ? Jeżeli jesteś zainteresowany możesz mi wrzucić tel. na prw.