Witam!
Przymierzam się do kupna zegarka z funkcjami GPS'u i pulsometru, chciałbym prosić o jakieś porady. Na razie zastanawiam się nad Timex Ironman T5C391, znalazłem go na jednej stronie za 699zł, chyba dobra cena, ale może można kupić coś taniej.
Z góry dziękuję za pomoc!
Zegarek do biegania z gps i pulsometrem
- goldie77
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
poszukaj na forum - o tym jest MNÓSTWO postów... garmin 305henry1125 pisze:Witam!
Przymierzam się do kupna zegarka z funkcjami GPS'u i pulsometru, chciałbym prosić o jakieś porady. Na razie zastanawiam się nad Timex Ironman T5C391, znalazłem go na jednej stronie za 699zł, chyba dobra cena, ale może można kupić coś taniej.
Z góry dziękuję za pomoc!
- maly89
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 37:44
- Życiówka w maratonie: 02:56:04
- Kontakt:
Ja też właśnie zamierzam wymienić swojego Kalenji CW 300 na coś z GPS i w zasadzie po przeczytaniu mnóstwa opinii postanowiłem, że będzie to Garmin Forerunner 305.
- maly89
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 37:44
- Życiówka w maratonie: 02:56:04
- Kontakt:
Garmin FORERUNNER 60 hr/fp ma GPS?herson pisze:... tego kwiata pół świata :P
np Garmin FORERUNNER 60 hr/fp
- herson
- Zaprawiony W Bojach
maly89 faktycznie, czytanie bez zrozumienia
Osobiście miałem niezły zgryz bo też zastanawiałem się nad 305tką, ale mając je oba w łapie, zwyciężyło funkcjonalnośc i "normalnosc" w zdecydowanie ludzkiej formie zwykłego zegarka.
Poza tym, czytając opinie że potrafi gubic satelity w lesie, gdzie zdecydowaną większosc biegów odbywam, wybrałem może mniej dokładny system z footpodem.

Osobiście miałem niezły zgryz bo też zastanawiałem się nad 305tką, ale mając je oba w łapie, zwyciężyło funkcjonalnośc i "normalnosc" w zdecydowanie ludzkiej formie zwykłego zegarka.
Poza tym, czytając opinie że potrafi gubic satelity w lesie, gdzie zdecydowaną większosc biegów odbywam, wybrałem może mniej dokładny system z footpodem.