co pod leginsy
-
- Zaprawiony W Bojach
jak jest powyżej 15 stopni to ja latam bez.
jak jest tak jak teraz to zakładam majty - obcisłe bokserki, bo luźne się rolują, źle układają. ponieważ jednak mam jedne biegowe, to oszczędzam je na mrozy, a póki jest na plusie używam zwykłych, bawełnianych (tak, powiedziałem to!). Grunt żeby skończyć trening pod samym domem i móc się zaraz przebrać.
jak jest tak jak teraz to zakładam majty - obcisłe bokserki, bo luźne się rolują, źle układają. ponieważ jednak mam jedne biegowe, to oszczędzam je na mrozy, a póki jest na plusie używam zwykłych, bawełnianych (tak, powiedziałem to!). Grunt żeby skończyć trening pod samym domem i móc się zaraz przebrać.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Na samym początku ubierałem pod spód zwykłe bokserki, najczęściej tak jak napisał Qba - obcisłe. Potem kupiłem sobie takie szorty/bokserki i różnica jest bardzo duża, zwłaszcza że mocno się pocę a dobrze odprowadzają wilgoć. Nie są mocno drogie więc nie jest mi ich specjalnie szkoda 
Jeśli masz trochę więcej pięniędzy to Tchibo sprzedaje fajny zestaw bielizny sportowej
Polecam też kilka przydatnych artykułow na portalu: klik, klik, klik

Jeśli masz trochę więcej pięniędzy to Tchibo sprzedaje fajny zestaw bielizny sportowej
Polecam też kilka przydatnych artykułow na portalu: klik, klik, klik
-
- Zaprawiony W Bojach
zestaw z Tchibo równiez polecam, bardzo ciepłe, bardzo wygodne.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48:42
- Życiówka w maratonie: 4:14:37
Ja w leginsach biegam tylko jak jest mniej niz 5 stopni, wiec pod spod zawsze cos zakladam - albo slipy albo obcisle bokserki, co sie nawinie