Buty do Nike+ sportband

wallywest
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Czy możliwe jest korzystanie z czujnika do tego urządzenia, gdy ma się buty inne niż Nike z pojemnikiem na tę "pastylkę"? Czy zakup tego ustrojstwa pomiarowego wiąże się z obligaroryjnym zakupem butów? Z góry dzięki za odpowiedź.
PKO
Awatar użytkownika
catalina
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Jest taka możliwość. Ja kupiłam na allegro taką kieszonkę na sensor (tak wygląda http://www.amazon.co.uk/Jivo-Sensor-Sui ... B0031RG4D6), którą przyczepia się do sznurówek.

pzdr
Kasia
wallywest
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Dzięki, trapiłem się myślą, że to zlicza naciśnięcia stopy, czy coś w tym guście i bez kapci Nike jest bezużyteczne.
Awatar użytkownika
nimrek3
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

wallywest pisze:Dzięki, trapiłem się myślą, że to zlicza naciśnięcia stopy, czy coś w tym guście i bez kapci Nike jest bezużyteczne.
Sam użytkuję właśnie takiej ' kieszonki ' przyczepianej do sznurówek i nie mogę o tym złego słowa powiedzieć. Chociaż spotkałem się z opiniami, że przeszkadzają podczas biegu, odczepiają się itp. Mi osobiście to w niczym nie przeszkadza. Biegając w butach NIKE mając tą specjalną wkładkę, a użytkując buty innej firmy z zastosowaniem kieszonki nie odczuwam żadnej różnicy. :usmiech:
Running - my way of life.
Obrazek
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ