Mam nadzieję, że nie potraktujecie mnie zbyt surowo, bo chciałbym trochę zareklamować nowy program wspomagający treningi biegowe na iPhone - Fitness MHR.
Dostępne są dwie wersje - płatna bez reklam i wersja bezpłatna Lite, ale za to z reklamami. Bardzo by mi zależało, gdyby osoby mające dostęp do iPhone pobrałyby ten program i się wypowiedziały na jego temat. To pierwsza aplikacja "dla biegaczy" po polsku i z polskim lektorem.
Pracuje i biegam z tym programem od dłuższego czasu. Dzięki niemu i mobilizacji jaką we mnie wywołał straciłem prawie 30 kg w pół roku! Od ponad setki, zszedłem do 74 kg. Oczywiście to nie zasługa samej aplikacji, ale głównie treningów. Ponieważ nie uważam się jednak za "speca" od treningów biegowych, dlatego opinia osób znacznie bardziej ode mnie doświadczonych na pewno pomogłaby rozwinąć ten program. Dlatego wszelkie Wasze uwagi, pomysły i sugestie są bardzo mile widziane. Jeśli brakuje Wam jakiś funkcji w innych tego typu programach - napiszcie, a postaram się by w Fitness MHR się one znalazły

Pozdrawiam, Karol