Dzień dobry, jestem nowym i raczej tylko chwilowym uczestnikiem na forum. Zwracam się z prośbą do stałych użytkowników forum o podanie adresów sklepów gdzie mogę dostać buty z tytułu. Napiszę parę słów o sobie, żeby było łatwiej zrozumieć mój problem.
Jestem 27 letnim mężczyzną, moja waga to 100kg. Stopa nadpronująca. Kiedyś biegałem jak szalony w najtańszych butach bez wiedzy o tym, że mogę sobie szkodzić mając źle dobrane obuwie (ponad 5 lat temu, ponad 10 kilo mniej). Następnie doznałem kontuzji kolana, usunięto mi łąkotki. Po zabiegu postanowiłem nadrobić zaległości i biegałem po lasach gdzie zepsułem kolana i stawy skokowe do końca. Oczywiście biegałem w nieodpowiednich butach. Zaprzestałem z bieganiem do teraz. Obecnie zależy mi na bieganiu i powrocie do kondycje z przed lat gdyż staram się o pracę gdzie wydolność fizyczna to bardzo ważna sprawa. Dużo czytałem o obuwiu, dowiedziałem się że jestem nadpronatorem, wyszukałem buty dla siebie, ale problem w tym, że w moim mieście tych butów nie kupie. I tu powrót do meritum. Proszę o pomoc w znalezieniu "trzynastek".
Dziękuję za pomoc z mojej sprawie, Tomasz