Odpowiednie spodenki
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Witam,
Jestem amatorem biegania (biegam dopiero 3 tygodnie), jednak sprawia mi to wielką satysfakcję. Nigdy nie byłem typem sportowca, jednak postanowiłem coś zmienić w swoim życiu i zacząłem biegać. Aktualnie zainwestowałem tylko w buty do biegania, a reszta to odzież, którą miałem w szafie. Niestety pojawiają mi się otarcia w kroku. Chcę kupić sobie spodenki jednak nie wiem co wybrać. Myślałem o czymś takim http://www.run4fun.pl/dri-fit-filament- ... ?cPath=202 jednak nie jestem pewien czy jest to odpowiednie dla mnie. Z tego co czytałem to jest to bielizna pod którą raczej nic nie zakładamy (jeśli się mylę to poprawcie mnie). Czy taki typ spodenek pomoże na otarcia?
Co innego możecie polecić?
Jestem amatorem biegania (biegam dopiero 3 tygodnie), jednak sprawia mi to wielką satysfakcję. Nigdy nie byłem typem sportowca, jednak postanowiłem coś zmienić w swoim życiu i zacząłem biegać. Aktualnie zainwestowałem tylko w buty do biegania, a reszta to odzież, którą miałem w szafie. Niestety pojawiają mi się otarcia w kroku. Chcę kupić sobie spodenki jednak nie wiem co wybrać. Myślałem o czymś takim http://www.run4fun.pl/dri-fit-filament- ... ?cPath=202 jednak nie jestem pewien czy jest to odpowiednie dla mnie. Z tego co czytałem to jest to bielizna pod którą raczej nic nie zakładamy (jeśli się mylę to poprawcie mnie). Czy taki typ spodenek pomoże na otarcia?
Co innego możecie polecić?
- lapka88
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 00:47:14
- Życiówka w maratonie: 04:10:12
Ja używam takich przylegających spodenek, tylko, że Kalenji. Jeszcze mi się nie zdarzyło żadne obtarcie. Ale ja pod nie zakładam zawsze bokserki. Jak są czyste w szafie to najlepiej sportowe(brak bawełny), które można kupić chyba w każdym sklepie sportowym.
-
- Rozgrzewający Się
-
- Rozgrzewający Się
No to super :p
Chciałem kupić takie spodenki w normalnym sklepie jednak nic ciekawego w pobliżu nie mam. W jedynym sportowym u mnie babka mi wciskała spodenki na rower z gąbką w na tyłku. Nic tylko mi pozostaje zamówić przez neta. A jeśli chodzi o długość to kupić krótkie, czy może długie z myślą o pogarszającej się pogodzie? Najlepiej krótkie, a za jakiś czas długie, ale nie wiem czy znajdę ekstra fundusze na kolejne "hobby"
Chciałem kupić takie spodenki w normalnym sklepie jednak nic ciekawego w pobliżu nie mam. W jedynym sportowym u mnie babka mi wciskała spodenki na rower z gąbką w na tyłku. Nic tylko mi pozostaje zamówić przez neta. A jeśli chodzi o długość to kupić krótkie, czy może długie z myślą o pogarszającej się pogodzie? Najlepiej krótkie, a za jakiś czas długie, ale nie wiem czy znajdę ekstra fundusze na kolejne "hobby"
- lapka88
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 00:47:14
- Życiówka w maratonie: 04:10:12
Jeżeli mieszkasz w większym mieście to podejdź do Decathlon. Tam krótkie kupisz za 30zł a długie też za niewiele więcej. Spokojnie w 100zł powinieneś się zmieścić. A i bokserki tam dostaniesz, 30zł za 2 sztuki.
-
- Rozgrzewający Się
-
- Rozgrzewający Się
Najlepsze są dresy.Jak mozna sobie pozwolic to np adidasa czlowiek sie tak nie poci i sa trwalsze.Lub spodenki adidasa polecam ja w nich biegam.pozdrawiam
- goldie77
- Zaprawiony W Bojach
a czy naprawdę nikt nie robi spodenek biegowych z wszytymi do środka getrami takimi do pół uda ?
wiem że Salomon ma z tej serii Exo ale w Polsce raczej niedostępne i kosztują majątek...
czy ktoś wie czy ktoś zna ?
wiem że Salomon ma z tej serii Exo ale w Polsce raczej niedostępne i kosztują majątek...
czy ktoś wie czy ktoś zna ?
-
- Zaprawiony W Bojach
-
- Wyga
Ale i na to jest sposob.
Podspodenki np: Colo. Akurat je wymieniam bo mam i sie sprawdzaja.
Np: http://allegro.pl/listing.php/search?st ... nge_view=1
byle nie bramkarskie:) Do tego zwykle spodenki bez wszytych gaci i mozna biegac.
Podspodenki np: Colo. Akurat je wymieniam bo mam i sie sprawdzaja.
Np: http://allegro.pl/listing.php/search?st ... nge_view=1
byle nie bramkarskie:) Do tego zwykle spodenki bez wszytych gaci i mozna biegac.
pozdrawiam
TeQuila
TeQuila
- goldie77
- Zaprawiony W Bojach
jasne to wiem tylko tego NIGDZIE w Łodzi kupić nie mogę... była jedna para w 1 sklepie - ale rozmiar M więc ciut za małe