Za duże buty ASICS

running321
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam, mam problem ponieważ kupiłem buty ASICS BlackHawk4 numer 44 i okazały sie o jeden numer za duże, uzywałem ich 3 razy, więc mi ich chyba juz nie wymienią. Jak myślicie urośnie mi jeszcze noga, czy kupować mniejsze, biegałem te 3 razy i uznałem ze jednak ten numer mniejsze mogły by być ;/

moze znajdzie sie ktos kto chciałby odkupić je przez allegro za 150zł? Cena na allegro to 200zł a ja chce tylko 150zł, zapraszam na PW lub GG: 2032192
PKO
Awatar użytkownika
pine
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

skąd możemy wiedzieć czy jeszcze urośniesz jak nie napisałeś nawet ile masz lat :bum:
Xsystoff
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Jak kupilem rozmiar za male to je sprzedalem na allegro, ze strata 50% przy licytacji od 1zl :/ Mus to mus, a zle dobrane buty to kicha straszna.
kazik82
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

buty do biegania powinny być o 1 rozmiar większe bo noga puchnie podczas biegu.
Katsuroken
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

kazik82 pisze:buty do biegania powinny być o 1 rozmiar większe bo noga puchnie podczas biegu.
dobrze wiedzieć. Ja mam wątpliwości co do swoich, jednak rozmiar mniejsze były raczej za małe. Nie biega mi się źle i nie czuję że są za duże, jednak jak patrzę gdzie mam duży palec to ma troszkę luzu.
Obrazek
Awatar użytkownika
Laufer
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 55.13,---

Nieprzeczytany post

Znalazłem takie na allegro tylko, że to są damskie buty, i cena wynosi 159zł, z dostawą 174zł ;D
Obrazek
ronja
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Katsuroken pisze:
kazik82 pisze:buty do biegania powinny być o 1 rozmiar większe bo noga puchnie podczas biegu.
dobrze wiedzieć. Ja mam wątpliwości co do swoich, jednak rozmiar mniejsze były raczej za małe. Nie biega mi się źle i nie czuję że są za duże, jednak jak patrzę gdzie mam duży palec to ma troszkę luzu.
nie patrz na palec.

raz kupiłam buty w moim rozmiarze i nigdy więcej, szczególnie przy dłuższych wybieganiach luz z przodu robi różnicę, noszę dwie pary skarpet, by buty większe o 1,5 roz. pasowały na szerokość i nigdy nie mam kłopotów obatarciowościskowych :)
Elma111
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Jak myślisz że o 1 rozmiar mniejsze będą za małe to asics ma numerowke co 0.5
dawid7
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Ja to nie juz nie wiem jak jest z tymi asicsami mierzylem w sklepie nimbusy 12 to rozmiar 44 pasowal super z okolo 0,5cm luzu na palce a kupilem taki sam rozmiar na allegro i sa spasowane jak diabli ze na palec zero miejsca:(
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ