Witam serdecznie!
Chciałbym się dowiedzieć, jaki pulsometr z przedziału do 300 zł polecacie. Myślałem o pulsometrze, który na co dzień również służyłby jako zwykły zegarek, ostatnio miałem pulsometr garmin 50, ale niestety coś szwankuje już wyświetlacz, nie pokazuje wszystkich rzeczy. Pulsometr oprócz pulsu, musiałby umożliwiać przeprowadzenie treningu interwałowego oraz warunek konieczny włączenie stopera bez założonej opaski z tętna, gdyż potrzebny jest mi w codziennym użytkowaniu zwykły stoper. Myślałem o sigmie onyx pro albo 25.10 lub 1209, przy czym o tym ostatnim było kilka nieciekawych opinii.
Pulsometr
Ja mialem sigme RC 1209 i powiem szczerze lub moze zilustruje poziom mojego zadowolenia z tego sprzetu
Dokladnosc pomiarow do bani
Doluz pare zlotych i kup sobie cos, z czego bedziesz zadowolony moze jakiegos tanszego Polara lub Garmina lub ew. Timexa.

-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 39:09
- Życiówka w maratonie: 3:24:33
też mam sigme rc 1209 i nie polecamrufuz pisze:Ja mialem sigme RC 1209 i powiem szczerze lub moze zilustruje poziom mojego zadowolenia z tego sprzetu![]()
![]()
![]()
Dokladnosc pomiarow do bani
Doluz pare zlotych i kup sobie cos, z czego bedziesz zadowolony moze jakiegos tanszego Polara lub Garmina lub ew. Timexa.
21.097 1:22:57