Aplikacja do Nokii

tomaszk
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 55m40s
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Witajcie!

Korzystam przy bieganiu z Sport's Trackera, ale generalnie mam ze sobą jeden problem: biegając zawsze wybijam się nieświadomie na 100% swoich możliwości, co kończy się tym, że w późniejszym okresie biegu mam problem z utrzymaniem się w ryzach.

Szukam aplikacji na Nokie c5-00, w której mógłbym ustawić by informowała mnie, np wibracją, że przekroczyłem daną prędkość biegu, zna ktoś coś takiego?

Z góry dziękuje za pomoc :)
TK
PKO
Awatar użytkownika
Gife
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 34:04
Życiówka w maratonie: 2:42:10
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Musisz mieć GPS, żeby ta aplikacja łapała Twoje tempo biegu i wtedy możesz włączyć dźwięk ostrzeżenia przy przekraczaniu lub zwalnianiu tempa/prędkości.
Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
tomaszk
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Hej,

telefon ma wbudowanego Gps, bo Sport's tracker pokazuje mi prędkość, ale szukam czegoś do uruchomienia w tle (obok Sport's trackera), żeby informowało mnie o za dużej- wcześniej zdefiniowanej prędkości :)

Pozdro
TK
keczup
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

wg sports tracker na Nokii przebiegłem dziś 2214 km tracac 180 tyś kalorii (cud ze mam siłe pisac ;) ) Nie wiem czy inni uzytkownicy sports trackera maja podobne przygody ;) Rózne odczyty miewam tez biegając po tych samych trasach. Zazwyczaj pokonuje je mocnym zygzakiem ;) ... aż sprawdze czy sobie slalomu giganta nie zaznaczyłem ;)

pozdrawiam
tomaszk
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Widzę ze nie zostałem zrozumiany, mi nie chodzi o apps, który mi wskaże że odbiornik GPS się rypnął, tylko pobierając dane z GPSa wskaże mi ze według GPSa biegnę za szybko...
Awatar użytkownika
F@E
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

tomaszk pisze:Widzę ze nie zostałem zrozumiany, mi nie chodzi o apps, który mi wskaże że odbiornik GPS się rypnął, tylko pobierając dane z GPSa wskaże mi ze według GPSa biegnę za szybko...
Wbrew pozorom samokontrola jest częścią inteligencji, trenuj ją a będziesz w życiu szedł jak przecinak, bieganie jest do tego dobrym sposobem i nie używaj żadnych gadżetów, słuchaj siebie. Jedynym mile widzianym gadżetem jest fon z softem tak mi się przynajmniej wydaje.

pozdro
"Wizja bez działania jest marzeniem, działanie bez wizji jest koszmarem"
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ