Kanadia Tr 3 (leather)
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Witam!
Mam do was pytanie. Stałem się posiadaczem butów Adidasa Kanadia Tr 3. Jeżeli chodzi o wygodę i dopasowanie to są dla mnie idealne, jednak wątpliwość nasuwa się powodu wykonania ze skóry. Czy taki but nada się do biegania? Czy też lepiej zakupić wersję z siatką? (w posiadanie tych wszedłem przypadkiem)
Pozdrawiam.
Mam do was pytanie. Stałem się posiadaczem butów Adidasa Kanadia Tr 3. Jeżeli chodzi o wygodę i dopasowanie to są dla mnie idealne, jednak wątpliwość nasuwa się powodu wykonania ze skóry. Czy taki but nada się do biegania? Czy też lepiej zakupić wersję z siatką? (w posiadanie tych wszedłem przypadkiem)
Pozdrawiam.
-
- Rozgrzewający Się
Zrobiłem w nich 5km, jednak miałem przy tym wrażenie jakby noga nie do końca odpowiednio oddychała. Tylko nie wiem czy to wrażenie spowodowane wątpliwością czy też naprawdę tak było ;p
- noyle
- Wyga
- Kontakt:
-
- Rozgrzewający Się
istnieje takowa?
Moje stare buty powoli zbliżają się do stanu tragicznego,więc wymiana będzie konieczna. A tak miałbym to już głowy.

- Raul7
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: Trójka z przodu :P
- Życiówka w maratonie: Trójka z przodu...
TR3 to but typowo w trudny teren raczej nie polecam na asfalt...
a czy wersja zimowa?? ja biegałem w zimie w swoich materiałówkach i był mi cieplutko..
a żę CI gorąco to jest 30 stopni masz na nogach ciężkie skórzane buty i dziwisz sie??
więc raczej musisz kupić nowe kapcie a te zostaw na zime
a czy wersja zimowa?? ja biegałem w zimie w swoich materiałówkach i był mi cieplutko..
a żę CI gorąco to jest 30 stopni masz na nogach ciężkie skórzane buty i dziwisz sie??
więc raczej musisz kupić nowe kapcie a te zostaw na zime
-
- Zaprawiony W Bojach
skóra wbrew pozorom b. dobrze oddycha, więc jeżeli biegasz po lesie, parku, polnych drogach to wg mnie jak najbardziej ok.
-
- Rozgrzewający Się
Biegam głównie po lesie i polnych drogach,a asfalt mam tylko w drodze do czyli mniej więcej 1 km. Pobiegam w nich jeszcze parę razy i zobaczę jak wyjdzie w praniu. A jeżeli chodzi o buty idealne na lato w teren to co możecie polecić do tych 300 zł. Mam 184 i 75 kg.
-
- Zaprawiony W Bojach
polne drogi i las to jeszcze nie do końca teren, więc możliwości są b. szerokie - dużo zależy od Twojej techniki biegania oraz biomechaniki stopy.