Nike+ zmierzyło tylko czas.

rzucamrybami
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam serdecznie. Chciałem dzisiaj skalibrować system nike+. Wyznaczyłem trasę o długości 1 km i przebiegłem ją w dwie strony, włączając wszystko zgodnie z instrukcją. Po biegu, podłączyłem opaskę do komputera i odkryłem, że zmierzony został tylko czas biegu, nic poza tym. Co więcej, program nike+ connect wyświetlił informację o zebraniu danych na temat ostatniego treningu a na stronie nikerunning niestety nic się nie pojawiło. W programie, w sekcji "kalibracja", też nie wykryło, żadnego biegu. Dodam, że nie biegam w butach nike. Co może być nie tak jak powinno?
PKO
Awatar użytkownika
Aśka
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 01:01:11

Nieprzeczytany post

sprawdź, czy masz czujnik w bucie ;)

z innymi butami nike nieco przekłamuje (raz więcej, raz mniej), ale zawsze coś tam pokazuje, z moich doświadczeń, więc porada tylko pół żartem, a pół - zdecydowanie serio ;)
tompoz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

rzucamrybami pisze:Witam serdecznie. Chciałem dzisiaj skalibrować system nike+. Wyznaczyłem trasę o długości 1 km i przebiegłem ją w dwie strony, włączając wszystko zgodnie z instrukcją. Po biegu, podłączyłem opaskę do komputera i odkryłem, że zmierzony został tylko czas biegu, nic poza tym. Co więcej, program nike+ connect wyświetlił informację o zebraniu danych na temat ostatniego treningu a na stronie nikerunning niestety nic się nie pojawiło. W programie, w sekcji "kalibracja", też nie wykryło, żadnego biegu. Dodam, że nie biegam w butach nike. Co może być nie tak jak powinno?
odpowiedz jest jedna garmin 305

Tompoz
Tompoz
rzucamrybami
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Wczoraj udało mi się to wszystko jakoś uruchomić i skalibrować. Wszystko było ok. Dzisiaj chciałem pobiegać i znowu problem... Tym razem kiedy wciskam ten główny przycisk żeby zacząć bieg wyświetla się "WALK" ale nic dalej nie się nie dzieje. Chodzę, biegam, ale następnego komunikatu "PUSH TO RUN" nie mogę uzyskać :/. Próbowałem też sposobu, z przytrzymaniem bocznego guzika, wtedy wyświetla się LINK a później WALK i znowu nic. Próbowałem wprowadzać sensor w stan uśpienia ale to też nic nie zmieniło. Nie rozumiem co jest nie tak. Będę na prawdę wdzięczny za pomoc.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ