Reebok ZigSonic

KeyZi
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam, co sądzicie o tych butach, zaczynam dopiero biegać i sobie je kupiłem, porównania za bardzo nie mam do innych do biegania bo to moje pierwsze w sumie, wcześniej z trochę biegałem w and1 do kosza :D, ale jedno muszę przyznać. W tamtych waliłem z 3.5km, te mi przyszły i przy pierwszym wyjściu zrobiłem 8km w 52min, wydają się wygodne i fajne dosyć, nie czułem takiego zmęczenia.
PKO
Awatar użytkownika
kulawy pies
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: słaba
Życiówka w maratonie: megasłaba

Nieprzeczytany post

no tak, skoro przebiegłeś 8km w 52 minuty (6:30 min/km), to nie dziwię się, że nie odczuwałeś zmęczenia.

swoją drogą, nawet boso po asfalcie, nigdy nie udawało mi się biegać tak wolno.

niesamowite muszą być te buty.

zdrówko
mastering the art of losing. even more.
sawalas
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

kulawy pies pisze:
niesamowite muszą być te buty.
daj się młodemu nacieszyć lansem, dopiero zaczyna
ale uśmiałem się rzewnie....fakt.
:-))
Mateusssz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Dajta spokój - dla jednego szybko to 6:00 min/km, dla drugiego 2:50.

Osobiście wszelakie Zigi Reeboka są jak dla mnie niewygodne, może to kwestia przyzwyczjenia czy czegoś, ale cieszę się, że nie kupiłem ZigTechów a Pegasusy na początku przygody z bieganiem :).
ehoo
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka w maratonie: 3:21:23

Nieprzeczytany post

Po takich komentarzach jak u kulawego psa i sawalasa to chłopakowi (i innym) od razu odechce się udzielania na forum. Może trochę wyrozumiałości dla nowicjuszy? Jak tak dobrze się przyjrzeć to nawet u starych wyjadaczy znajdzie się powód, żeby się z nich ponabijać, ale po co?
:nienie: :nienie: :nienie: .
Pozdrawiam.
sawalas
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

ehoo pisze:Po takich komentarzach jak u kulawego psa i sawalasa to chłopakowi (i innym) od razu odechce się udzielania na forum. Może trochę wyrozumiałości dla nowicjuszy? Jak tak dobrze się przyjrzeć to nawet u starych wyjadaczy znajdzie się powód, żeby się z nich ponabijać, ale po co?
Pozdrawiam.
Oj nie, ja odpisywałem kulawemu, nie nasmiewałem się z prędkości tylko trafił do mnie dowcip.
Szanuje każdego kto biega i rusza tyłek zza biurka lub trenuje dla zdrowia. Chwalić tych co biegają lub robią cokolwiek.
Nasze posty bez obrazy, żart raczej sytuacyjny.

Natomiast same buty coż...mają za zadanie wydobyć z rynku tych co sie na nie złapią.
Sami ocenią czy są ok. But reklamowany przed prognozą pogody widać potrzebuje tej reklamy.
Mizuno czy asics nie reklamuje się. Podobnie jak Jaguar czy bentley. Przynajmniej w Polsce.

m
Duncan
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Nietrafne porównanie, reklama Jaguarów i Bentleyów są na porządku dziennym w np. Forbes'ie
Mateusssz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Asicsy też się reklamują - choćby w Intersporcie; bieganie.pl, w Runner's World też bodaj była ich reklama (o ile to była ich, w pośpiechu w Empiku czytałem); i gdzieś widziałem ich reklamę telewizyjną...
Awatar użytkownika
kulawy pies
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

ehoo pisze:Po takich komentarzach jak u kulawego psa i sawalasa to chłopakowi (i innym) od razu odechce się udzielania na forum. Może trochę wyrozumiałości dla nowicjuszy? Jak tak dobrze się przyjrzeć to nawet u starych wyjadaczy znajdzie się powód, żeby się z nich ponabijać, ale po co?
Pozdrawiam.
ano wychodzę z założenia, że ponabijać się czasem warto, dla zdrowotności.
użytkownicy 'rozgrzewający się', których 100% aktywności przypada na dział 'sprzęt', i dziwnym trafem, od czapy polecają jakiś produkt - są wyśmienitym kąskiem.

jakbym był pogodynką, tobym sobie robił jaja w tv z tych reepiorunów , pewnie niezadługo, ale co mi tam.
pogodynką nie jestem, więc jaja robię sobię tutaj, póki co bezkarnie.
-----------------

oczywiście można sobie zadać pytanie: a co złego w takim marketingu szeptanym na forum?
ano pewnie nic.
tylko ciekawi mnie, o czym toczyłyby się dyskusje, kiedy na forum poświęconym bieganiu zostaliby sami niebiegający sprzedawcy butów... :oczko:

w połączeniu z bannnerem reeboka, który, jakby to powiedzieć, uraża moją biegową doczesność / frazą " redukuje zmęczenie dolnych partii mięśni nóg" /- pozostaje się jedynie roześmiać. co niniejszym czynię :hej:

ps
czy mam pewność, że KeyZi jest w jakiś sposób związany z tą marką?
nie mam. oceniam to na jakeś 85%.
...a o te 15% złagodziłem puentę.

zdrówko
sawalas
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Duncan pisze:Nietrafne porównanie, reklama Jaguarów i Bentleyów są na porządku dziennym w np. Forbes'ie
przed prognozą pogody.....
masz prognozę pogody w Forbs'ie?
Awatar użytkownika
kulawy pies
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

pogoda dla bogaczy?
sawalas
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

kulawy pies pisze:pogoda dla bogaczy?
ta....ciekawe kto pamięta ten serial sprzed 20 lat....
:-)
Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: żenująca

Nieprzeczytany post

O czym ta dyskusja, przecież Reebok podchodzi do sprawy uczciwie, ostatecznie buty reklamuje Lewis Hamilton, i u niego po długiej jeździe sportowym samochodem te buty "redukują zmęczenie dolnych partii mięśni nóg"... kto powiedział, że te buty są przeznaczone do biegania :bum:

ps. np. na warszawskiej Pradze w zeszłym sezonie jednym z najbardziej popularnych modeli butów u młodych tubylców (umundurowanych w dresy) były Adidas Kanadia... chyba ze względu na papuzie kolory i przewiewną siateczkę... bo mądre ludzie dbają o zdrowie i sportowy styl życia, a i stan praskich chodników zachęca raczej do używania obuwia typu trailowego :ojoj:

A popularne dyscylpiny sportowe uprawiane przez tubylców w dresach to: bieg z wyrwaną torebką ew. zerwanym złotym łańcuszkiem, pogoń za uciekającym pieszym patrolem straży miejskiej, bieg po ćwiartkę ew. króla (p. królewskie) i in.

Ciekawe czy Reebok ZigSonic na Pradze się przyjmą :niewiem:
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
Awatar użytkownika
Svolken
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 46:08
Życiówka w maratonie: 3:51:50

Nieprzeczytany post

sawalas pisze:
kulawy pies pisze:pogoda dla bogaczy?
ta....ciekawe kto pamięta ten serial sprzed 20 lat....
:-)
Pamięta pamięta :)
Popieram kulawego psa w całej rozciągłości :)
sawalas
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

zoltar7 pisze: ps. np. na warszawskiej Pradze w zeszłym sezonie jednym z najbardziej popularnych modeli butów u młodych tubylców (umundurowanych w dresy) były Adidas Kanadia... chyba ze względu na papuzie kolory i przewiewną siateczkę... bo mądre ludzie dbają o zdrowie i sportowy styl życia, a i stan praskich chodników zachęca raczej do używania obuwia typu trailowego :ojoj:
to chyba ci biedniejsi w VW i tylko z jednym łańcuchem na karku.
bo ogólnie to rządzą buty od 500 zł w wzwyż, air max'y i inne często modowe, im bardziej mają wystające i świecące elementy na pietach lub pstrokate kolory tym lepiej. aha i koniecznie prawie nie zasznurowane żeby wydawały się większe..i takie luzackie.
masakra.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ