Sklep dla biegaczy we Wrocławiu

Kuba123421
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam serdecznie.
Może mi ktoś powiedzieć gdzie we Wrocławiu jest sklep dla biegaczy z dużym wyborem butów z profesjonalną obsługą umiejącą dobrze doradzić ... ? run planet na armi krajowej np to dobry sklep ?
Niedawno zacząłem biegać tak mi sie spodobało ze stwierdziłem ze musze kupić profesjonalne buty bo w kapciach pięcioletnich które mam nie da się biegać :ble: ... ile powinienem zainwestować $$$ ? budżet 250 zl to rozsądna cena na pierwsze buty do biegania ?
z góry dziękuje za pomoc
PKO
Kirek
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Run Planet to dobry sklep,wybieram się tam niedługo:)Nie wiem jak we Wrocku,w innych miastach słyszałem,że dobra obsługa i niezły wybór.Tylko niestety dobry wybór,ale głównie bucików z wyższej półki(droższe modele NB i inne).Też szukam butów w tym przedziale cenowym i raczej postawie na Decathlon.Odnośnie obsługi to przeważnie średnia,czasem zdarzy się naprawdę pasjonat,a czasem... :lalala: Mają za to duży wybór trzewików,dobre ceny,czasem nawet bombowe promocję.Jednym słowem warto się wybrać!Tylko przed wyjazdem lepiej nabyć pewną wiedzą,ustalić rodzaj stopy(na forum powinni pomóc) itp.,na necie jest wiele artykułów.Za 250zł można kupić naprawdę dobre trzewiki dla początkującego;)
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ