New Balance GW413WP

tyleijeszczetroche
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Opłaca się w ogóle patrzeć na te buty?
http://www.rbfsport.pl/product-pol-1276 ... 413WP.html

Ogólnie można powiedzieć, że zaczynam przygodę z bieganiem..chociaż to moje drugie podejście ; ) I własnie dlatego nie chcę kupować od razu drogich butów... Rok temu, jakos od marca do końca czerwca biegałam, najpierw 5x w tygodniu po 30 minut, potem 2-3x w tyg ale za to dłużej (1-1,5h).. z tym że wtedy z kasą cienko było i biegałam w jakichś tam kapciach, no i zaczęły mnie boleć kolana.. W sumie nie wiem, czy od biegania czy od czego... To taki dziwny ból, gdy za długo stoję (np. w autobusie), tak jakby tam w środku było coś nie na swoim miejscu :niewiem: tak jakoś za ciasno mam w tym kolanie, no nie wiem, nie potrafię tego opisać :zero: no i jakby to było od biegania, to wtedy dwa kolana chyba powinny boleć tak samo? bo mnie boli tylko prawe... w każdym razie, od lipca nie biegam, kolano dalej hmm.."uciska".. zimę przeleniuchowałam zamiast iść do ortopedy.. (bo to nie jest taki ból, który by mi w czymkolwiek przeszkadzał.. własicwie to jak jesienią z trampek przeszłam na zimowe kozaki na niskim obcasie, to jakoś mnie przestało boleć, czyżby więc ten ból był od tego, że trampki są..nieusztywniane i stopa "lata"? ale co to ma do kolan?: D)... no ale, kurde, ile można leżeć w fotelu :D chcę wrócić do biegania... bo mi się to nawet śni :D Wolę kupić tańsze buty, w razie gdyby coś się z kolanem pogorszyło i będzie trzeba przerwać treningi, to nie będzie mi żal kasy ; )

w Decathlonie w moim mieście jest jakiś słaby wybór, a te New Balance GW415WP znalazłam w sklepie internetowym NB przecenione do 100zł.. (ciekawe czy w sklepie stacjonarnym też będą po tyle?)... i to chyba lepsze będzie nż jakieś ekideny100?
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ