Android 2.1 - Interwały - Time Runner Lite - FREE

Sandstorm
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Wczoraj pobuszowałem po android market dostępny dla wszystkich którzy posiadają telefony komórkowe z androidem. Znalazłem super programik o nazwie Time Runner Lite (za darmo!)

Moim zdaniem jest to idealne rozwiązanie dla osób które rozpoczynają swoją przygodę z bieganiem i nie chcą na razie pakować się w zegarki/pulsometry.

Możliwość ustawienia odmierzania odległości według GPS dodatkowo można obejrzeć mapkę po której biegaliśmy.
Możliwość ustawienia biegania według interwałów, powtórzeń.
Zapamiętuje nasze rezultaty itp.

Podczas biegania 4b/1m po 4 minutach z telefonu (bądź słuchawek) wydobędzie się głośny gwizdek (nawet podczas słuchania muzyki, program działa w tle).

Ogólnie, tak jak napisałem wcześniej, program jest idealny dla osób rozpoczynających bieganie, gwizdek pomaga nam zapomnieć o tym, że ciągle musimy patrzyć na zegaromierz ;) Odmierza nam odległość i średnią prędkość z którą biegniemy, możliwość obejrzenia mapki (pod warunkiem, że uruchomimy w telefonie GPS). Dwie możliwości biegania: odległość bądź czas.

Polecam!
PKO
przepior
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Fajny program. Szkoda tylko, że nie można ustawić interwałów jednego na dystans, a drugiego na czas.

EDIT

Ściągnąłem RunKeepera i tam jest dużo więcej możliwości z ustawianie interwałów, jest możliwość mieszania dystansu i czasu oraz ustawiania więcej niż dwóch. Dla osób zaczynających bieganie, zwłaszcza trening bieg/marsz pierwsza aplikacja będzie całkiem fajna, mało funkcji, ale za to łatwa w obsłudze. Dla bardzie zaawansowanych polecam RunKeepera. Nie ma niestety eksportu do gpx, to akurat spora wada.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ