Buty do biegania na zimę 77kg

sputnik69
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Ważę ok 77kg
Od jakiegoś czasu biegam, ale głównie w pomieszczeniu na bieżni, a czasem w terenie.
Biegam na palcach (na przedniej części stopy). Nie wiem czy robię to do końca poprawnie, ale przynajmniej nie bolą mnie stawy co miało miejsce przy bieganiu na piętach.

Da się coś znaleźć na zimę za 200zł (całkowity max 300zł)?
PKO
kamilos
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 42:30

Nieprzeczytany post

Rozumiem, że mówiąc na zimę, decydujesz się na buty trailowe ?
Jaki typ stopy? Do 300zł, w miarę sensowne buty będzie ciężko znaleźć...ale na wyprzedażach jest ich wiele:)
Na stronie głównej w dziele sprzęt będzie stary temat z butami, wszystkie ceny(teraz niższe, z podziałami na typy stopy i wagę)
ŻYJ ABY BIEGAĆ, BIEGAJ BY ŻYĆ
Awatar użytkownika
henry1125
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 45.41

Nieprzeczytany post

Tradycyjnie polecam te:
http://esklep.intersport.pl/pl/product/ ... ail-g03533
Sam w nich biegam i uważam,że to naprawdę niezłe buty. Cena bardzo dobra jak na gore tex, są naprawdę solidne, dobrze trzymają się nawierzchni(chyba ,ze jest lód, to tragedia, bo mają agresywny bieżnik i jak nie ma się w co wgryzc, to ślizga się strasznie), bardzo ciepłe, a dzięki gore tex'owi, nawet na brei(śnieg i sól)nie przemakają. Jak zacząłem w nich biega wydawały mi się bardzo twarde,ale ktoś pisał ,ze trailowe buty takie już są, nie wiem na ile to prawda, bo to moje pierwsze takie buty w dodatku z gore tex'u. W każdym razie po dwóch tygodniach użytkowania , uczucie to znikło i biega się naprawdę przyjemnie!
Run Forrest, RUN!!
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ