od poniedziałku (29.11) ma być koszulka do biegania dla panów.
Ktoś ma jakieś doświadczenia z taką koszulką? Może już była kiedyś i ktoś używa?
Warto?
Niby nie droga. Ale mieć 30 zł i nie mieć 30 zł to razem 60
ja mam z Lidla kilka ciuszkow, nie sa rewelacyjne ale da sie biegac i to nawet szybko Na zawodach biegam w koszulce z Lidla.
Troche mi sie nie podoba wzornictwo ale material jest ok. Aldi ma ladniejsze ciuchy i teraz kupujmy biegackie raczej w Aldi albo Tchibo.
a buty tez mam z Lidla, kupilam je specjalnie na Cross - zawody, bo mi szkoda moich bialych i szkoda mi wydac 100€ na nowe by przebiec sie w nich 5 razy w roku.
Dzisiaj bylem z samego rana zobaczyc tą koszulke z lidla. Troche pomacalem, przylozylem czy by pasowala i kupilem. Jest bardzo lekka, dobrze lezy na ciele, nigdzie nie uwiera itp. W biegu jeszcze nie sprawdzalem ale napewno spelni swoją funkcje. Jak dla mnie swietny zakup i duza oszczednosc bo wczesniej mialem upatrzone bluzki z dlugim rękawem w okolicach 80-100 zł. Jak ktos chce kupic to radze szybko wybrac sie do Lidla bo jak dzisiaj bylem to wiele juz bylo wyjetych z folii, widac bylo duze zainteresowanie ; )
Dzisiaj ją przetestowałem. Temperatura -5*, wietrznie. Kupiłem rozmiar S, idealnie pasuje i jest na tyle dluga ze moglem wsadzic ja w leginsy. Stójka zdała egzamin, rękawy dopasowane do rąk, bardzo wygodna. Miałem na niej tylko oddychającą koszulke z krotkim rękawem. Na poczatku bylo chłodno, to oczywiste, po drugim km było już komfortowo. Nie jestem bardzo wymagajacy jesli chodzi o sprzet, ma poprostu spelniac swoje funkcje. Jestem bardzo zadowolony z tego zakupu, nie ma sie do czego przyczepic.
Przy -11*C jako druga warstwa na koszulce startowej i pod wiatrówką sprawdziła się idealnie. Do tego te długie rękawy z otworami na kciuk. Cały czas biegłem bez rękawiczek i nie czułem zimna w dłonie.
Stosunek jakości do ceny oceniam na ogromny plus na rzecz tej koszulki.
Jeśli wytrzyma do wiosny i się sprawdzi jak będzie ciepło, będę żałował, że kupiłem tylko jedną.
Wczoraj kupiłem (rozmiarówka jest ok - kupiłem M i pasuje tak jak powinna -mocno opieta choć stójka jest lużna), dzisiaj rano testowałem -10C -koszulka+polar +ortalion - było komfortowo,polecam za 30PLN WARTO KUPIĆ
Z męskich niestety eSek ma nie być. :-/ Najwyżej na kosmiczne skarpetki się połaszę. Używał ktoś? Kupić czy lepiej dołożyć do czegoś lepszego? Wymagań za wielkich nie mam.
Nie kupowałem jeszcze koszulek spodenek butów w Lidlu ale ... kupiłem w zeszłym roku bieliznę i teraz w poniedziałek jest ponownie (oczywiście biegnę kupic) używałem cały rok wiosna i jesień spadochron(tak czasami skaczę ) zima deska i najważniejsze całą zimę biegłem niezależnie czy -18 czy 0 prana co dwa dni nadal jak nowa. Polecem sam kupię jutro kolejny komplet Oczywiście nazywa się na ... motor. naprawdę polecam.
Ludzie dzielą się na tych, co kochają bieganie i tych, co jeszcze nie wiedzą, że kochają bieganie.